EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Cidden Netflix'in rezillikleri bir yana seyir zevki berbat bir maçtı. Jake 56 yaşındaki adamı yere seremedi. Zaten ilk rauntlar sarılmak dışında da çok bir şey yapmadı. Millete güzel senaryo izlettiler, 2-3 yumruk yiyip parayı "cukkaladılar".

1731735678895.webp

Nakavt yok, sert yumruklar yok, kan yok, ter yok. Gerçek bir boks maçı değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşi erken bitirip eve gece geldim sabaha kadar bekledim Netflix çökünce kaçak izledim 😅 en azından ileride çocuğuma sabaha kadar maçını bekledik deriz😄

Maç rezaletti Mike sağlam vurmadı bile, vursa sersemleteceği kesin. Sarılıp durdular. Kadınların maçı çok daha iyiydi. Boşuna vakit kaybettik sadece. 27 yaşında bu kadar berbat kondisyon ender bulunur. Tebrik etmek lazım.

Boksta skor öyle işlemiyor. Bir roundda rakibin sana tek bir yumruk atamasa bile o round için 9 puan alıyor, sen istersen Kratos gibi rakibini evire çevire takla attırarak dövmüş ol 10 puan alıyorsun. Kural dışı bir durum ya da nakavt olmadığı sürece durum bu. 8 Round'un hepsinde baştan sona üstün olup tek yumruk yemesen bile en fazla 8 fark atabiliyorsun.

Satılmış maç olmasa Mike darma duman ederdi bunu.
Tyson'ın son 4-5 roundda yumruk atacak hali yoktu, ayak hareketleri tamamen bitmiş, yumruk isabeti ve gücü de kalmamış. İlk 2 round haricinde kötüydü. Yanlış hatırlamıyorsam Paul'un isabetli yumruk sayısı Tyson'ın 4 katı kadardı. İlk 2 roundun ardından yaşlanmanın ne kadar berbat bir şey olduğunu gördük. Karşında ne kadar kötü bir dövüşçü olursa olsun yaşlanınca böyle oluyor işte, maç en başından kararlaştırılmamış olsaydı tam tersine Tyson'ın 3. rounddan sonra hiç şansı yoktu. Eski tecrübesi ve tekniği sayesinde daha çok puan alsa da enerjisini bitirdiği ilk 2 roundda bile rakibinin temposuna ayak uyduracak durumu olmadığı ve maç sonucu net şekilde belli olmuştu.

Son düzenleme:
Sonuç zaten belliydi. Jake rahatlıkla Mike'ı nakavt ederdi bence ama hem saygıdan dolayı hem de şov olduğu için denemedi bile. Böyle bir efsanenin, amatör bir boksçudan nakavt edildiğini görmek hayal kırıklığı olurdu. Bu maçın olmasının tek sebebi Mike'ın paraya ihtiyacı olmasıydı.

Sonuç zaten belliydi. Jake rahatlıkla Mike'ı nakavt ederdi bence ama hem saygıdan dolayı hem de şov olduğu için denemedi bile. Böyle bir efsanenin, amatör bir boksçudan nakavt edildiğini görmek hayal kırıklığı olurdu. Bu maçın olmasının tek sebebi Mike'ın paraya ihtiyacı olmasıydı.
Bilmediğimden soruyorum Mike Tyson zaten çok ünlü ve zengin değil mi? Pasif geliri de vardır. Nasıl paraya ihtiyacı var?

Maçın özetini izledim az önce. Zaten herkes bu maçın para için yapıldığını biliyordu. Maçtaki performanslar şaşırtmadı o yüzden.