Mike Tyson vs Jake Paul

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Testo Unit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 425

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Olacak maç hakkında ne düşünüyorsunuz? Iron Mike'ın son videolarına bakıyorum hızlandırma yapılmamış ise adam canavar yaşına rağmen. Maç satılmadıysa yüksek ihtimal çiğ çiğ yiyecek Paul'u.

Bilmeyenler için maç 20 Temmuz 2024'te olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif bir Rocky 6 senaryosu diyebiliriz. Tysonun diri diri yiyeceğine inanıyorum.

İsmimden ve profil fotoğrafımdan da belli olduğu gibi Rocky hayranı olarak, bu videoyu kınıyorum. Umarım Tyson kazanır.

Son düzenleme:
Çocuğun biri Tyson ile kavga edecek izlemesi eğlenceli olur artık.

Temmuz ayı olması saçma olmuş Haziran daha iyi olabilirdi.

Tyson hala inanılmaz derecede güçlü, şaşırtıyor. Paul ise çoluk çocuk. Yumruğu yediği gibi yığılır.

1 ay olmuş konuyu açalı ama bende yorumumu yazayım bence sonuç tahmini çok zor olacak çünkü tyson 60 yaşında adam kondisyonu leş gibi olacağını düşünüyorum hatta ileri tarihe alındı maç tyson hastalığından dolayı jake paul da kazandığı maçları rüşvet ile kazanıyor iddiası var eğer öyle bir şey olmazsa ben tyson alacağını düşünüyorum ama jake paul bu maçı çok takıp çalışırsa alacağını düşünüyorum.

Tyson satılmaz ama Jake Paul'da yaşlı adama yenilmeyi göze almaz tabii sıradan bir yaşlı olsaydı. Paul'un, Tyson ile maça çıkması bile kariyerindeki en büyük başarı. Tyson hem yaşına göre hem de fazla ot içmesine rağmen çiğ çiğ yer. Hakkını yemeyelim, herkesin harcı değil canavarla ringe çıkmak.
Kulağına dikkat et Jack!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…