Kaliteli bir şey almak istiyorum, tavada yemek ısıtmaktan hem daha pratik hem de daha sağlıklı. Fiyatları aşağı yukarı benzer olduğu için bütçe belirtmiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Yani ne demek istedin anlamadım. Önerecek kişi napacak a'dan z'ye hepsini deneyip en iyisini önerecek hali yok ya. Böyle öneriler tecrübeye göre veya bilgiye göre olur. Her ikisinden de gelecek öneriye açığız.Kullanıp memnun kalmak bence çok iyi bir tercih kriteri değil.
Yani ne demek istedin anlamadım. Önerecek kişi napacak A'dan Z'ye hepsini deneyip en iyisini önerecek hali yok ya. Böyle öneriler tecrübeye göre veya bilgiye göre olur. Her ikisinden de gelecek öneriye açığız.
Evet, doğru diyorsun. Kalitesiz mallardan uzak durmak lazım. Ben normalde mikrodalga fırını zararlı bir şey sanıyordum, ta ki araştırana kadar. Normal tavada ısıtmaktan daha sağlıklıymış. Kaliteli bir şey bulursam alacağım direkt.Aslında haklısın. Mikrodalga sonuçta. Çok karmaşık bir şey değil. Aama en az 6-12 ay kullanmış birinden öneri al bence.
Aklım daha çok Air fryer'lara gitti. Bazılarının malzeme kalitesi sağlıksız oluyor ve sağlığa da zararlı.