Geometri ve fiziği halledersen mükemmel olacak.

Fizikte daha önce bahsettiğim taktiği uygulayacağım. Birkaç gün sonra AYT fiziğe başlayacağım. Geometride üçgenlere yoğunlaşıyorum; her bir başlığı bir günde bitirebilirim ama ayrıntılı ilerliyorum seçtim. Şu an günümün çoğu geometri ve AYT matematiğe gidiyor. Fiziğe günde bir saat ayırıyorum ve şimdilik yeterli geliyor. AYT’de nasıl olur bilemiyorum ama şu an için iyi gidiyor.

Normalde paylaşmayacaktım ancak @Testo Unit için paylaşacağım:
  • Fen'den 13.
  • Matematik'ten 29.
  • Sosyal'den 16.
  • Türkçe'den 38.
Toplam 96 ama çok kolaydı o yüzden ortalama denebilir. Başlığa ne olmuş öyle!🫢🫣

Adam Türkçenin kendisi olmuş. 38 net ne? Acilen geometri ve fiziği kapatman lazım. Sonrası ver elini AYT 70+ net.

Adam türkçenin kendisi olmuş. 38 net ne? Acilen geometri ve fiziği kapatman lazım. Sonrası ver elini AYT 70+ net.

Ailem okumayı söktüğüm günden beri kitap okutmaya başlamışlardı, bu tarihe kadar ben de devam ettirdim. Okuma alışkanlığım olmasaydı, ben diğer derslerde de bu kadar başarılı olacağımı sanmıyorum.

Ailem okumayı söktüğüm günden beri kitap okutmaya başlamışlardı, bu tarihe kadar ben de devam ettirdim. Okuma alışkanlığım olmasaydı, ben diğer derslerde de bu kadar başarılı olacağımı sanmıyorum.

Bende öyleydim ancak ortaokul Türkçe hocam sağ olsun sağlam bir travma bıraktı üzerimde. Şimdi geri kazanmaya çalışıyorum okuma alışkanlığını.

Bende öyleydim ancak ortaokul Türkçe hocam sağ olsun sağlam bir travma bıraktı üzerimde. Şimdi geri kazanmaya çalışıyorum okuma alışkanlığını.

Sevdiğiniz tür neyse onu okuyun. Ayrıca okurken ne saate ne de sayfa numarasına bakmayın. Hatta mümkünse gece uyumadan önce bir okuma gözlüğü alın. Bütün ışıkları kapatın ve okuma gözlüğüyle okuyun. Telefon da yanınızda olmasın. Aynı şekilde sabah uyanınca elinizi yüzünüzü yıkayın ve yine okuyarak başlayın. Bu yöntem işinizi bayağı kolaylaştırır. Ben de sınav sürecinde 2-3 ay hiç okumamıştım, bu beni geriye düşürmüştü. Bu şekilde tekrar düzene koydum. Ben pek sıkıntı yaşamadım ama siz biraz zorlanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca ağır bir dile sahip kitapla başlamayın.