Ömer Teker

Uzman
Millenicom internette 30 MB de DSL internet kopuyor ve hız 10 MB'ye düşüyor sonra hiç internet kesilmiyor 10 MB de acaba sebebi nedir arıza kaydı açtım geldiler kabloyu falan değiştirdiler ama hine aynı olay oluyor modemi kapatım açıyorum 30 MB internet oluyor ondan sonra hine kopuyor ve 10 MB'ye iniyor hız acaba modemden kaynaklımı ya da başka bir şeyden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bide interneti modem den kapatıyorum bi üst katımdaki internet de gidiyo

Bende de aynı sorun var,200 mbpsden 10 mbpse düşüyor,telefonda aynı bir tek pcde düşüyor büyük ihtimal ethernet kablosuyla alakalı.
Peki çözümünü buldunuzmu hocam

Bende de aynı sorun var, 200 Mbps'den 10 Mbps'e düşüyor, telefonda aynı bir tek PC'de düşüyor büyük ihtimal Ethernet kablosuyla alakalı.

Benim hem telefonda hem de PC de düşüyor hız.

Merhabalar.

Hatların belirli bir sınırı vardır. SNR Marjini düşükse, hat zayıflaması fazlaysa, yüzbinlerce CRC error veriyorsa olabilir, DSL doğası gereği zaten oynayabiliyor.

30 Mbps de bir VDSL 2 bağlantısını işaret eder. xDSL istatistiği atabilir misiniz?

Merhabalar.

Hatların belirli bir sınırı vardır. SNR Marjini düşükse, hat zayıflaması fazlaysa, yüzbinlerce CRC error veriyorsa olabilir, DSL doğası gereği zaten oynayabiliyor.

30 Mbps de bir VDSL 2 bağlantısını işaret eder. xDSL istatistiği atabilir misiniz?
Koydum

Buyrun hocam

@GalaxySal450,bir bakarsan sevinirim usta.

Benim şahsi görüşüm modem bozuk.

Dosya Ekleri

• IMG_5720.webp
    IMG_5720.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_5721.webp
    IMG_5721.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme: