Peganeo Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 779 Çözümler 8 Beğeniler 829 Yer Malatya 28 Haziran 2025 #11 Maalesef düzelmiyor, daha yeni bu konuya girerken yine internet kesildi. Bende diyordum ki yavaşlığın sebebi benim bilgisayar mı. Umarım bir an önce düzeltirler yoksa bende TurkNet'e geçeceğim gibi duruyor.
Maalesef düzelmiyor, daha yeni bu konuya girerken yine internet kesildi. Bende diyordum ki yavaşlığın sebebi benim bilgisayar mı. Umarım bir an önce düzeltirler yoksa bende TurkNet'e geçeceğim gibi duruyor.
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 28 Haziran 2025 #12 Binaları Denizli Bayramyerinde, istek gelirse taşlamaya gideyim
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 28 Haziran 2025 #13 Ben de az önce aradım ve bahaneleri Telekom altyapısından kaynaklı bölgenizde arıza var oldu. Hangi sağlayıcıyı kullanacağımı şaşırdım artık.
Ben de az önce aradım ve bahaneleri Telekom altyapısından kaynaklı bölgenizde arıza var oldu. Hangi sağlayıcıyı kullanacağımı şaşırdım artık.
KS KS N3F3S Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 374 Beğeniler 198 Yer Loveparade 28 Haziran 2025 #14 Learnof dedi: Ben de az önce aradım ve bahaneleri Telekom altyapısından kaynaklı bölgenizde arıza var oldu. Hangi sağlayıcıyı kullanacağımı şaşırdım artık. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların bahsettiği bölge Türkiye sanırım
Learnof dedi: Ben de az önce aradım ve bahaneleri Telekom altyapısından kaynaklı bölgenizde arıza var oldu. Hangi sağlayıcıyı kullanacağımı şaşırdım artık. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların bahsettiği bölge Türkiye sanırım
B ByAyzen Çalışkan Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 0 28 Haziran 2025 #15 Learnof dedi: Ben de az önce aradım ve bahaneleri Telekom altyapısından kaynaklı bölgenizde arıza var oldu. Hangi sağlayıcıyı kullanacağımı şaşırdım artık. Genişletmek için tıkla... Kesin türk telekoma borçları var, diğerleri yaşamaz iken millenicom ve netspeed'in yaşaması normal değil. Canepe dedi: Binaları Denizli Bayramyerinde, istek gelirse taşlamaya gideyim Genişletmek için tıkla... Modemi söküp camlarına fırlatmak lazım. Son düzenleme: 28 Haziran 2025
Learnof dedi: Ben de az önce aradım ve bahaneleri Telekom altyapısından kaynaklı bölgenizde arıza var oldu. Hangi sağlayıcıyı kullanacağımı şaşırdım artık. Genişletmek için tıkla... Kesin türk telekoma borçları var, diğerleri yaşamaz iken millenicom ve netspeed'in yaşaması normal değil. Canepe dedi: Binaları Denizli Bayramyerinde, istek gelirse taşlamaya gideyim Genişletmek için tıkla... Modemi söküp camlarına fırlatmak lazım.