Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
100 Mbps hız tarifesi alacağım. Hangisi hizmet kalitesi olarak daha iyidir ve güvenilirdir?
TurkNet tabii ki.
peaceswitz
Becerikli
Aralarından hepsini kullandım. En kötüsü TürkNet'di benim deneyimlediğimde. Netspeed eskiden iyidi şuan nasıl bilmiyorum. G-Net hizmet olarak en iyisiydi ama fiyatları yükseldi.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Millenicom'a geçip başınıza dert almayın.
lexerotk
Başarılı
Bunlardan hangisi daha iyi bilmiyorum ama Milleni ve Netspeed sorunlu firmalar. TurkNet ise araf gibi.
Aralarından hepsini kullandım. En kötüsü TurkNet'di benim deneyimlediğimde. Netspeed eskiden iyiydi şu an nasıl bilmiyorum. G-net hizmet olarak en iyisiydi ama fiyatları yükseldi.
TurkNet. Diğer iki malum firma sorunlar yaşattı, riske girilmez.
Hocam teşekkürler cevaplarınız için ama bir taraf TurkNet'i savunurken diğer tarafta çamur atıyor, kararsız kaldım.
peaceswitz
Becerikli
Bütçe nedir? Parayı sorun etmeyeceksiniz Türk Telekom'a taahüt verin hem de zamdan etkilenmemiş olursunuz zira diğer firmaların hepsi senede 1-2 zam yapıyor.Hocam teşekkürler cevaplarınız için ama bir taraf TurkNet'i savunurken diğer tarafta çamur atıyor, kararsız kaldım.
Ethem Efe
Üstün
TurkNet verdiği hizmete göre halen ucuz satılır. Kesinti yaşayanlar var ama ben uzun zamandır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım daha.
Hocam teşekkürler cevaplarınız için ama bir taraf TurkNet'i savunurken diğer tarafta çamur atıyor, kararsız kaldım.