tugrul Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 302 Çözümler 5 Beğeniler 212 Yer İstanbul, TR 29 Nisan 2024 #1 Millennium Agency Esports, yeni Counter-Strike 2 kadrosunu duyurdu. Berkay "joisy" Karakök Caner "Jahner" Özdoğan Emirhan "ExPuISo" Eren Sinan "m1ka" Uzun Ömer "raynno" Karakuş Sanıyorum Eternal Fire'dan sonra artık çok göreceğiz böyle haberleri hepsi T1 seviye olmasa bile Valorant kadar CS2 takımları da görmek istiyorum. Son düzenleme: 29 Nisan 2024
Millennium Agency Esports, yeni Counter-Strike 2 kadrosunu duyurdu. Berkay "joisy" Karakök Caner "Jahner" Özdoğan Emirhan "ExPuISo" Eren Sinan "m1ka" Uzun Ömer "raynno" Karakuş Sanıyorum Eternal Fire'dan sonra artık çok göreceğiz böyle haberleri hepsi T1 seviye olmasa bile Valorant kadar CS2 takımları da görmek istiyorum.
S senuzulme 30 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.301 Çözümler 32 Beğeniler 3.007 Yer İstanbul 29 Nisan 2024 #2 Hayırlı olsun, bize taraftar olarak destek vermek düşer. İyi ya da kötü, her zaman böyle girişimleri sonuna kadar destekleyeceğim.
Hayırlı olsun, bize taraftar olarak destek vermek düşer. İyi ya da kötü, her zaman böyle girişimleri sonuna kadar destekleyeceğim.