Yer
Cintra
Arkadaşlar bu konuyu açma sebebim kararsız olmamdan ziyade fikir bilirtmek içindir. Mesela, şu anki eğitimsizlik bakanımız Yusuf Tekin bir akedemisyen ancak başarısızlığı ortadadır. Keza bu Ziya Bey içinde geçerlidir. Peki, madem öğretim görevlileri bu mesleklerde başarısız o zaman hangi meslek grubu Milli Eğitim Bakanı olmalı? Bence bunun için en iyi meslek Sosyologlardır. Sonucunda Sosyologların çoğu direkt bir ülkenin anatomik yapısını araştırırlar. Bu sayede halkı anlamış ve yapılacakları önceden planlamış olurlar. Bu sebeple bence Milli Eğitim Bakanlığına alanında son derece iyi bir Sosyolog atanmalıdır.

Akademisyenler başarısız demek bence haksızlık olur. AKP döneminin prof ve akademisyenleri bu dönemden sonra tekrar araştırılmalı gerekiyorsa sınanmalı. Hele ki oraya bu malum topluluk tarafından atanmış birinin liyakatli olmasını beklemek hata. Sosyolog da atasalar atayacakları kişi yeşil kravatlı ve kirli sakallı bir tip olacak. Çok bir şey beklememek lazım.

Akademisyenler başarısız demek bence haksızlık olur. AKP döneminin prof ve akademisyenleri bu dönemden sonra tekrar araştırılmalı gerekiyorsa sınanmalı. Hele ki oraya bu malum topluluk tarafından atanmış birinin liyakatli olmasını beklemek hata. Sosyolog da atasalar atayacakları kişi yeşil kravatlı ve kirli sakallı bir tip olacak. Çok bir şey beklememek lazım.

Akademisyen birisi sadece kendi alanında iyi olur ancak Sosyolog direkt olarak ülkenin bir bölüğünü anlar.