Milli İstihbarat Teşkilatı’nın internet kullanımı hakkında uyarı yayınlaması

Bu söylenen bilgiler, herkes tarafından bilinen bilgiler değil mi zaten?

MIT boş yapacağına e-devlet üzerinden verilerimizin 31. kez sızmasına sebep olanları ve bu sızan verileri 10₺'lik panel aracılığı ile kullanıp milleti taciz ve tehdit edenleri bulup cezalandırsın.
E-Devlet hesabimizi gizli moda almamizi soyluyorlar galiba

MİT boş yapacağına e-Devlet üzerinden verilerimizin 31. kez sızmasına sebep olanları ve bu sızan verileri 10₺'lik panel aracılığı ile kullanıp milleti taciz ve tehdit edenleri bulup cezalandırsın.

Şu zamanda veri sızıntısını engelleyemezsin. Bu tür olaylar bir Türkiye'de mi yaşanıyor sanıyorsunuz?

Şu zamanda veri sızıntısını engelleyemezsin. Bu tür olaylar bir Türkiye'de mi yaşanıyor sanıyorsunuz?

Tamam utangaç AKP'li arkadaşım benim. Dünyayı bir tek siz takip ediyorsunuz her şeyi siz biliyorsunuz. Benim bildiğim 3 farklı tarihte e-Devlet hacklendi, ülkenin en kullanılan sitelerinden Yemeksepeti defalarca hacklendi. Ceza alan? Yok. Alınan önlem? Yok. Anca böyle havalı havalı paylaşımlar yapsınlar sizde "ımı bir yırtdışındıdı ılıyır" deyin.

Alman devleti salak mıydı akıllarına gelmiyor mu da bütün devlet işlerini hala kağıt kalem ile yapıyorlar? Bilmiyorlar mıydı vatandaşlarının soyunu, sopunu, mal bilgisini mülk bilgisini, bütün özel bilgilerini bir internet sitesine yüklemeyi oradan da ihtiyacı olan herkesin işini görmeyi? Bir bizimkiler mi akıllı zannediyorsunuz? Al bak aferin bütün veriler meyve tabağı oldu. Her gün Afrika'nın farklı ülkelerinden ablalarımız beni arıyor.

Evet ama 2021 e-nabız verilerini de bir avuç sözde hackere kaptırmazsın abi, yaşanan şu olaylar yüzünden artık tc kimlik numaramı değiştirmek istiyorum çünkü her yerdeki ufacık veletler bile 10 liraya aldıkları panelden ev adresini söylüyor ve ben kendi can sağlığımdan endişeleniyorum, belki birisi evime gelip bana saldırıcak nereden bilebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…