Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Evet ama 2021 e-Nabız verilerini de bir avuç sözde hackere kaptırmazsın abi, yaşanan şu olaylar yüzünden artık T.C. kimlik numaramı değiştirmek istiyorum çünkü her yerdeki ufacık veletler bile 10 liraya aldıkları panelden ev adresini söylüyor ve ben kendi can sağlığımdan endişeleniyorum, belki birisi evime gelip bana saldıracak nereden bilebilirim?
@Hans, siz hâlâ neyi savunuyorsunuz? O kadar kişinin verisi sızdırılmış. Bunu düzeltmek için ne yaptılar? Zamanında İbrahim Haskoloğlu haberleştirdiği için onu hapse atmışlardı. Çözüm yolu gerçekten bu muydu? Tek veriler Türkiye'de sızdırılmıyor ancak bu mesele diğer ülkelerde göz ardı edilmiyor işte. Ülkemizde göz ardı edildiğini düşünüyorum.
ABD ve Kanada’da finansal hizmet veren Capital One şirketine 2005-2019 yılları arasında kredi kartı başvurusunda bulunan 106 milyon kişinin bilgilerinin bilgisayar korsanı tarafından çalındığı ortaya çıktı.
ABD ve Kanada’da finansal hizmet veren Capital One şirketine 2005-2019 yılları arasında kredi kartı başvurusunda bulunan 106 milyon kişinin bilgilerinin bilgisayar korsanı tarafından çalındığı ortaya çıktı.
Haberde Google'a dair bir şey göremedim. Bak zamanında Apple'ın iCloud hizmeti hacklenmişti. Ama bunu inkar etmediler ve günümüzde iCloud sızıntısı yaşanmıyor.