Ercannsn

Başarılı
Arkadaşlar mimarlık için 150 200 bin arası. Bilgili arkadaşlar sistem önerisi yapabilecek var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu şekilde mantıklı gibi geldi bana.

NZXT C1200 Gold PA-2G1BB-EU 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe atmayı unutmuşum.

2 adet alın bundan toplam 64 GB RAM olacak.
Bir de yakında Ryzen 9 9950X çıkacak fikir olsun diye 7950X koyuyorum.

Bu haliyle 142.286 TL tutuyor yaklaşık.

Son düzenleme:
İş için mi almayı planlıyorsunuz ? Eğer öğrenciyseniz böyle bir saçmalığa girişmeyin.
iş için kanka abim mimar ben genel araştırma yaptım da sağdan soldan bilgi topluyorum

Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu şekilde mantıklı gibi geldi bana.

NZXT C1200 Gold PA-2G1BB-EU 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe atmayı unutmuşum.
bu arada benim sistemle aynı şekilde kral benim de aklımdan aynı sistem geçiyordu eline sağlık gene bilgilendim senden

iş için kanka abim mimar ben genel araştırma yaptım da sağdan soldan bilgi topluyorum

bu arada benim sistemle aynı şekilde kral benim de aklımdan aynı sistem geçiyordu eline sağlık gene bilgilendim senden
Rica ederim, iş amaçlı kullanılacaksa en mantıklı işlemci Intel oluyor çünkü render şart mimarlıkta.

Sıvı soğutma da ekleyelim, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Toby Fox önerirse daha iyi olur. O kasaya ne olur tam hatırlamıyorum.
başka kasa da olabilir kral güzel bi sıvı soğutma da olması lazım değil mi o kadar sisteme

2 adet alın bundan toplam 64 GB RAM olacak.
Bir de yakında Ryzen 9 9950X çıkacak fikir olsun diye 7950X koyuyorum.

Bu haliyle 142.286 TL tutuyor yaklaşık.
4090 planlıyorum kral ya ekran kartını işlemci olarak da bilemiyorum inteli bi kötülüyorlar bi iyi diyorlar da mimarlık için intelt ben iyi biliyordum da geçenlerde bi haber gördüm çok araştırma yapmadım gerçi ama

başka kasa da olabilir kral güzel bi sıvı soğutma da olması lazım değil mi o kadar sisteme

4090 planlıyorum kral ya ekran kartını işlemci olarak da bilemiyorum inteli bi kötülüyorlar bi iyi diyorlar da mimarlık için intelt ben iyi biliyordum da geçenlerde bi haber gördüm çok araştırma yapmadım gerçi ama
RTX 4090 koydum zaten ekran kartını. Link mi yanlış yoksa? İşlemci konusuna gelirsek evet İntel ile alakalı ben de pek iyi şeyler duymadım. Ama Ryzen 9 9950X çıktığında bayağı güçlü olacak. İşinizi fazlasıyla görür.