A Arthur234 Yetkin Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 152 Çözümler 3 Beğeniler 126 23 Mart 2026 #1 Konu Başlıkları Gizle 1 MindsEye Türkçe Yama MindsEye Türkçe Yama YAMA BİLGİLERİ Yama Gemini Yapay Zeka çevirisidir. Diyaloglar Türkçeye çevrilmiştir. Arayüz ve menüler Türkçeye çevrilmiştir. Türkçe font eklenmiştir. Yama Sürümü V1'dir. YAMAYI HAZIRLAYAN Arthur KURULUM İndirdiğiniz dosyada 2 klasör vardır. Binaries klasörünün içindekileri MindsEye\MindsEye\Binaries\Win64 klasörüne atın. Paks klasörünün içindekin yama dosyasını MindsEye\MindsEye\Content\Paks klasörüne atın. Oyununuz Türkçe olacaktır. YAMA KALDIRMA Yamayı kaldırmak için yama dosyalarını silmeniz yeterli. İNDİRME Yamayı indirmek için tıklayın. Virüstotal
MindsEye Türkçe Yama YAMA BİLGİLERİ Yama Gemini Yapay Zeka çevirisidir. Diyaloglar Türkçeye çevrilmiştir. Arayüz ve menüler Türkçeye çevrilmiştir. Türkçe font eklenmiştir. Yama Sürümü V1'dir. YAMAYI HAZIRLAYAN Arthur KURULUM İndirdiğiniz dosyada 2 klasör vardır. Binaries klasörünün içindekileri MindsEye\MindsEye\Binaries\Win64 klasörüne atın. Paks klasörünün içindekin yama dosyasını MindsEye\MindsEye\Content\Paks klasörüne atın. Oyununuz Türkçe olacaktır. YAMA KALDIRMA Yamayı kaldırmak için yama dosyalarını silmeniz yeterli. İNDİRME Yamayı indirmek için tıklayın. Virüstotal
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.708 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 23 Mart 2026 #2 Oyun kötü, çeviri güzel. Sağ olun.
Barış Baskan Uzman Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 347 Çözümler 3 Beğeniler 147 23 Mart 2026 #3 Oyun oynanabilecek seviye de mi şu anda rezalet diye duymuştum. Ama çeviri eminim güzeldir.
KS KS A Arthur234 Yetkin Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 152 Çözümler 3 Beğeniler 126 23 Mart 2026 #4 Barış Baskan dedi: Oyun oynanabilecek seviye de mi şu anda rezalet diye duymuştum. Ama çeviri eminim güzeldir. Genişletmek için tıkla... Bende başlardayım devam edicem ama ilk dakikadan nefret ettirdi kendinden. Yükleme ekranında takılıp kaldı. Steami çevrimdışını alarak çözdüm.
Barış Baskan dedi: Oyun oynanabilecek seviye de mi şu anda rezalet diye duymuştum. Ama çeviri eminim güzeldir. Genişletmek için tıkla... Bende başlardayım devam edicem ama ilk dakikadan nefret ettirdi kendinden. Yükleme ekranında takılıp kaldı. Steami çevrimdışını alarak çözdüm.