cleanris

Uzman
Merhaba, tree harvester gibi bir mod arıyorum fakat tree harvester gibi ağacı kırınca kökten kırmayacak. Ben odunları tek tek kıracağım ve tüm odunları kırdıktan sonra yaprakların dökülmesini beklemeyeceğim. Ben odunları kırdıktan hemen sonra yapraklar kendi kendine direkt dökülecek. Havada kalmayacak ama dediğim gibi tree harvester gibi ağacı kökten kırmaması gerekiyor.

Merhaba, tree harvester gibi bir mod arıyorum fakat tree harvester gibi ağacı kırınca kökten kırmayacak. Ben odunları tek tek kıracağım ve tüm odunları kırdıktan sonra yaprakların dökülmesini beklemeyeceğim. Ben odunları kırdıktan hemen sonra yapraklar kendi kendine direkt dökülecek. Havada kalmayacak ama dediğim gibi tree harvester gibi ağacı kökten kırmaması gerekiyor.

aradığınız mod: Fast leaf Decay​

• açıklama: Bu mod, ağaçtaki odunları kırdıktan sonra yaprakların çok daha hızlı bir şekilde (yaklaşık 5 saniye içinde) yok olmasını sağlar.
  • özellikler:
    • Sadece yaprakların çürüme süresini hızlandırır.
    • Ağacı kökten kırmaz; odunları manuel olarak kırmanız gerekir.
    • Sunucu tarafında çalışır; oyuncuların istemcilerine kurmaları gerekmez.
    • 1.21 uyumludur.

Modun linki: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/fast-leaf-decay?utm_source=chatgpt.com iyi sosyaller hocam.

aradığınız mod: Fast leaf Decay​

• açıklama: Bu mod, ağaçtaki odunları kırdıktan sonra yaprakların çok daha hızlı bir şekilde (yaklaşık 5 saniye içinde) yok olmasını sağlar.
  • özellikler:
    • Sadece yaprakların çürüme süresini hızlandırır.
    • Ağacı kökten kırmaz; odunları manuel olarak kırmanız gerekir.
    • Sunucu tarafında çalışır; oyuncuların istemcilerine kurmaları gerekmez.
    • 1.21 uyumludur.

Modun linki: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/fast-leaf-decay?utm_source=chatgpt.com iyi sosyaller hocam.
Teşekkürler yardımın için, konuyu açtıktan hemen sonra "QuickLeafDecay" isimli bir mod buldum ve onu kullanmaya başladım.