cleanris

Uzman
Merhaba, Build yapabileceğim ve özellikle plains biomu için seed gerekiyor.

Survival oynayacağım fakat çok fazla yapı yapıyorum bu yüzden düzlüğü bol plains biomu için seed arıyorum. Ben bölge düzenlemesi yapıp çevreyi istediğim gibi düzlük yapıyorum ama bu çok uzun sürüyor.

Örnek görsel ekleyeceğim ve ne zaman dünya oluştursam görseldeki gibi dünyalar geliyor. Görseldeki bölgeyi istediğim tarzda düzenlemek yaklaşık 7-8 saatimi alır.
2025-04-17_22.04.28.webp

Sürüm: 1.21

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzdense katman katman daha doğal durmaz mı? Ben bunu oynuyorum tavsiye ederim.
-6018321323546593994

Tabii katman katman ilerlemesi doğal oluyor fakat ben oyunun kendi yarattığı doğal görüntüyü yeterli bulmuyorum. Düzlüğe eğimli bir seed de oyuna başlayıp, doğallığı kendim yaratıyorum. Bu da oyundan daha fazla keyif almamı sağlıyor. Fakat son zamanlarda görselde bıraktığım gibi absürt dünyalar oluşmaya başladı. Senin önerdiğini de deneyeceğim, teşekkürler.

Bu modu deneyeceğim, teşekkürler.

Düzenleme:

@14356, 2dk hemen kurulumu yaptım ve 3-5 tane dünya oluşturdum. Oluşan dünyalar önceki gibi absürt derecede kötü değil, hatta plains biomu da denk geldi, dünya oluştururken. Daha düzgün ve bölgenin her yerinde olan mağara delikleri de azaldı. Tekrardan teşekkürler, bu mod işime çok yarayacak.

Son düzenleme:
2dk hemen kurulumu yaptım ve 3-5 tane dünya oluşturdum. Oluşan dünyalar önceki gibi absürt derecede kötü değil, hatta plains biomu da denk geldi, dünya oluştururken. Daha düzgün ve bölgenin her yerinde olan mağara delikleri de azaldı. Tekrardan teşekkürler, bu mod işime çok yarayacak.
Güzel mod ama ağaçlar çok seyrek kalıyor ben o konuda pek sevmemiştim onun için ayrı bir mod kullanılabilir.

Güzel mod ama ağaçlar çok seyrek kalıyor ben o konuda pek sevmemiştim onun için ayrı bir mod kullanılabilir.
Plains biomu bu konuda dediğiniz gibi, onun haricinde ladin gibi biomlarda sorun görmedim. Plains içinse ben ağaçları builde göre ayarlayabilirim. Onun haricinde ağaçlar için de bildiğiniz mod varsa deneyebilirim.