Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

omeerfdd

Uzman
Öncelikle merhaba yeni bir ekran kartı satın aldım. Eski ekran kartımın sürücüsü DDU ile kaldırdım. Ardından 6600 XT en güncel driverini kurdum. Otomatik windows yüklediği driver ile sıkıntı yaşamayıp oyuna giriyordu. Son driveri kurunca oyuna girmiyor. Ne yapacağım?

1735056765132.webp

Kod:
GLFW error 65544: WGL: Failed to make context current:
İşleyici geçersiz.

Please make sure you have up-to-date drivers (see aka.ms/mcdriver for instructions).

Çözüm
Mümkünse tamamen kaldır, java sürümleri vs. Belki bir ön ayar kaydeden bir dizin vardır. Oyunun kendi kaldırma biçimini kullan.
Vanilla launcher kullaniyorsan Java'nin tum versiyonlarini silip bilgisayari yeniden baslattiktan sonra tekrar Minecraft'a girmeyi dener misin? Ayrica kac monitore sahipsin?

Vanilla Launcher kullaniyorsan Java'nin tum versiyonlarini silip bilgisayari yeniden baslattiktan sonra tekrar Minecraft'a girmeyi dener misin? Ayrica kac monitore sahipsin?

Hocam vallahi hem Java'yı hem Minecraft'i sildim sonunda oldu.

Vanilla Launcher kullaniyorsan Java'nin tum versiyonlarini silip bilgisayari yeniden baslattiktan sonra tekrar Minecraft'a girmeyi dener misin? Ayrica kac monitore sahipsin?

Hocam kafayı yiyecegim.

Tam ekrana alınca oyun donuyor şimdi de.

Dosya Ekleri

• 1735060216767.webp
    1735060216767.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.