huseyinqx

Çalışkan
Arkadaşlar benim Dell Vostro 2520 laptopumda Minecraft açılmıyor. Sebebi Intel HD Graphics driverin sürümü düşük, güncellesem yeni sürümü yok galiba.
Ekran kartı: Intel HD Graphics 3000
İşlemci: Intel i3-2328M
Driver sürümü: 9.17.10.4459

Hangi Minecraft başlatıcısından girsem açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eski bir laptop. Son sürüm Minecraft deniyorsanız açması imkansız denilebilir. Eski sürümleri deneyin. Tavsiyem 1.8 sürümü. Ki onda da yüksek FPS alabileceğinizi pek sanmıyorum. Sende yüklü grafik kartı sürücüsü en güncel sürüm zaten herhalde.

1.8.9 açılmıyor

Çok eski bir laptop. Son sürüm Minecraft deniyorsanız açması imkansız denilebilir. Eski sürümleri deneyin. Tavsiyem 1.8 sürümü. Ki onda da yüksek FPS alabileceğinizi pek sanmıyorum. Sende yüklü grafik kartı sürücüsü en güncel sürüm zaten herhalde.

Bir ara tlegacyden OptiFine 1.8. 9 girip dünyaya girince oyundan attı ve Intel'ı güncelleyin gibi uyarı çıktı

1.8.9 açılmıyor

Bir ara tlegacyden OptiFine 1.8. 9 girip dünyaya girince oyundan attı ve Intel'ı güncelleyin gibi uyarı çıktı
Intel Graphics Software'in grafik sürücülerinin son sürümde olup olmadığını kontrol ediyor olması gerek. Programı indir bi' şansını dene. Güncel bir sürüm bulur belki. Bütün sürücüler güncel mi onu da kontrol et. Hala açılmıyorsa yapacak bir şey yok gibi.

7 olanı deneyin hocam, MC orijinal mı? Değilse eğer başka MC Launcher deneyin.

MultiMC'de direk açılmadı ama tlgeacy açıldığı halde dünyaya girip oyundan attı

Java kaynaklı olabilir hocam, kaldırıp başka sürümü deneyin.

Yarın JRE 7 ya da JDK 7 indirip denerim

Intel Graphics Software'in grafik sürücülerinin son sürümde olup olmadığını kontrol ediyor olması gerek. Programı indir bi' şansını dene. Güncel bir sürüm bulur belki. Bütün sürücüler güncel mi onu da kontrol et. Hala açılmıyorsa yapacak bir şey yok gibi.
İndirdimde uyumlu değil yazıyordu yani güncel sürüm yok

Son düzenleme:
Hocam en son sürücünüzün desteklediği işletim sistemi Windows XP'dir O bilgisayarda Minecraft oynayabilmek için en az Windows 7 en fazla Windows 8 kullanabilirsiniz. Windows 10 LTSC felan kurtarmaz bunu.

1763386424686.webp

1763386467224.webp

1763386514709.webp

No supported driver or software updates are available for your System Diyor​

1763387024240.webp

Açılmıyor

7 olanı deneyin hocam, MC orijinal mı? Değilse eğer başka MC Launcher deneyin.

1763387114391.webp

Olmuyor Java 7 yükledimde

Hocam en son sürücünüzün desteklediği işletim sistemi Windows XP'dir O bilgisayarda Minecraft oynayabilmek için en az Windows 7 en fazla Windows 8 kullanabilirsiniz. Windows 10 LTSC falan kurtarmaz bunu.

Neyse açılmıyorsa mecbüren yeni laptop almak lazım

Son düzenleme: