XBOX Minecraft alınır mı?

Diğer konuda söylemiştim değmez. Sırf bir insanın maddi durumu yok diye korsan kullanmasında bir sakınca yok. Sadece korsan kullandığının farkında olması yeterlidir. Ayrıca minecrafttın yapımcısı bile umursamıyordu korsan kullanıcıları. Korsan kullanım şirkete zarar vermez. Şirketin bir nevi oyununu yaymasını ve daha fazla insanlar tanışmasını sağlar. Aramızdan kaç kişi orijinal oyunlar ile hayatına başladı ki? Zamanında internet kafede Torrent indirilmiş NFS ya da kaçak CS 1.6 topluluk sunucusu oynayan insanlardık hepimiz. Nail Gaiman'ın korsan kullanım hakkında çok güzel bir konuşması var. Her konuda itinayla paylaşıyorum.

TLauncher virüslü diyorlardı başka Launcher biliyorum ondan oynarım elime bir gün para geçerse alırım belki.

Java'yı orijinal sitesinden çekmek varken kendi sunucularından çeken bir firmaya güvenmem maalesef. Başka launcherlara bakın isim veremiyorum.

Artık korsan almak durumunda kalabiliyoruz, bakınız ben eskiden korsana tamamen karşı bir insandım. Fakat artık daha ılımlı yaklaşıyorum. Bir oyuna 1000 TL vermek mantıklı bir hareket değil, bir oyunun 1000 tl olması mantıklı değil, bir oyuna 1000 TL veremeyecek durumda olunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…