Minecraft bakır pelerini gelmiyor

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Windows 10 Edition'a girdim, bakır golem heykeli yerleştirdim ancak gelmedi pelerin. TikTok'ta da bilgisayardan baktım ama herhangi bir pelerin alma butonu yok. İlle de mobilden mi girmek lazım?

Twitch veya TikTok'ta yayın izlemen gerekiyor. 5 dakika.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 50
Hocam izledim de Hoodie diye bir şey gelmiş ve gene ortada pelerin yok.

Şimdi çözdüm. İkisini de ayrı ayrı alıyormuşuz. Ya ne saçma cidden. TikTok denen uygulamayı telefonuma indirdiğim için utanç duyuyorum.

Şimdi çözdüm. İkisini de ayrı ayrı alıyormuşuz. Ya ne saçma cidden. TikTok denen uygulamayı telefonuma indirdiğim için utanç duyuyorum.

Belli bir tarihten sonra kullanıma acılacak sanırım öyle bir şey duymuştum bende aldım ama takamıyorum gözükmüyor.

İkisini ayrı ayrı almıyorsunuz, bakır golem heykeli yerleştirmek sadece Bedrock sürümüne pelerin veriyor. TikTok veya Twitch'ten kod alırsanız iki sürümede veriliyor.

İkisini ayrı ayrı almıyorsunuz, bakır golem heykeli yerleştirmek sadece Bedrock sürümüne pelerin veriyor. TikTok veya Twitch'ten kod alırsanız iki sürümede veriliyor.
Bakır golem heykeli yerleştirmeme rağmen pelerin falan yok hocam vallaha TikTok'tan pelerin aldım o şekilde. O da hala envanterimde gözükmüyor, sadece sipariş menüsünde geldi / alındı olarak gözüküyor.

31 Ekim'i bulabilirmiş pelerini oyuna eklemeleri o yüzden pelerin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…