Arkadaşlar benim arkadaşım telefondan oynuyor ve ben de onunla oynamak istiyorum lakin telefonum çok ısınıyor. Bilgisayarımda Java Minecraft bulunuyor lakin Bedrock yok. Zamanında Java'ya verdiğim için bir daha para vermek istemiyorum. Ücretsiz bir şekilde bilgisayarımda arkadaşımla Bedrock oynayabileceğim bir Client ya da başka bir şey var mıdır? Saygılarımla.

Arkadaşlar benim arkadaşım telefondan oynuyor ve ben de onunla oynamak istiyorum lakin telefonum çok ısınıyor. Bilgisayarımda Java Minecraft bulunuyor lakin Bedrock yok. Zamanında Java'ya verdiğim için bir daha para vermek istemiyorum. Ücretsiz bir şekilde bilgisayarımda arkadaşımla Bedrock oynayabileceğim bir Client ya da başka bir şey var mıdır? Saygılarımla.
Zaten eğer Java aldıysanız aynı eposta ile bedrock oynayabilirsiniz. ama telefondaki sürümün güncel olmasına dikkat edin ve beta olmamasına

Zaten eğer Java aldıysanız aynı e-posta ile Bedrock oynayabilirsiniz. Ama telefondaki sürümün güncel olmasına dikkat edin ve beta olmamasına.

Yok ben sadece Java'yı satın almıştım. Satın aldığım zaman Bedrock sürümü teklifte yoktu.

Bir de böyle bir video buldum deneyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör: