O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 17 Haziran 2025 #1 Minecraft'ın Chase The Skies adını verdiği ve 1.21.6 sürüm güncellemesini içeren güncelleme yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz? Özellik olarak: Oyuncu yer gösterim barı Eyerin çalışma masasında yapımının mümkün kılınması Makasla, eyer çıkartabiliyor olmamız Mutlu Ghastlar Kayış yapım güncellemesi ve kayış kullanım değişiklikleri Bedrock sürümü için Vibrant Visuals özelliği Gibi özellikler barınıdırıyor. Bence iyi bir güncelleme değil, fazlasıyla yetersiz. Bu da trailer: Son düzenleme: 17 Haziran 2025
Minecraft'ın Chase The Skies adını verdiği ve 1.21.6 sürüm güncellemesini içeren güncelleme yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz? Özellik olarak: Oyuncu yer gösterim barı Eyerin çalışma masasında yapımının mümkün kılınması Makasla, eyer çıkartabiliyor olmamız Mutlu Ghastlar Kayış yapım güncellemesi ve kayış kullanım değişiklikleri Bedrock sürümü için Vibrant Visuals özelliği Gibi özellikler barınıdırıyor. Bence iyi bir güncelleme değil, fazlasıyla yetersiz. Bu da trailer:
2 22475 Becerikli Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 289 Çözümler 1 Beğeniler 301 17 Haziran 2025 #2 Hani videolu bir şekilde isim verip tanıtılacak bir güncelleme mi? Kesinlikle değil bende katılıyorum çok yetersiz olmuş. Ara patch gibi bir şey yani.
Hani videolu bir şekilde isim verip tanıtılacak bir güncelleme mi? Kesinlikle değil bende katılıyorum çok yetersiz olmuş. Ara patch gibi bir şey yani.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 17 Haziran 2025 #3 22475 dedi: Hani videolu bir şekilde isim verip tanıtılacak bir güncelleme mi? Kesinlikle değil bende katılıyorum çok yetersiz olmuş. Ara patch gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Kesinlike hocam da gel bunu Mojang'a anlat.
22475 dedi: Hani videolu bir şekilde isim verip tanıtılacak bir güncelleme mi? Kesinlikle değil bende katılıyorum çok yetersiz olmuş. Ara patch gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Kesinlike hocam da gel bunu Mojang'a anlat.
Albus Dumbledore Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 468 Çözümler 1 Beğeniler 335 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 17 Haziran 2025 #4 Mutlu Ghast’ın kontrolü çok kötü, hem de çok yavaş hem yükselmesi hem ilerlemesi, denemedim ama yürümek daha hızlı olabilir.
Mutlu Ghast’ın kontrolü çok kötü, hem de çok yavaş hem yükselmesi hem ilerlemesi, denemedim ama yürümek daha hızlı olabilir.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 17 Haziran 2025 #5 Albus Dumbledore dedi: Mutlu Ghast'ın kontrolü çok kötü, hem de çok yavaş hem yükselmesi hem ilerlemesi, denemedim ama yürümek daha hızlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Amacı zaten ulaşım için değil taşımak. Köylüleri daha kolay taşıyabilirsin.
Albus Dumbledore dedi: Mutlu Ghast'ın kontrolü çok kötü, hem de çok yavaş hem yükselmesi hem ilerlemesi, denemedim ama yürümek daha hızlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Amacı zaten ulaşım için değil taşımak. Köylüleri daha kolay taşıyabilirsin.