Detaylar
Kim cevapladı?keremuysal
Başarılı
G2A gibi key sitelerinde olabilir ama güvenir misiniz bilmem.
Oyun yarın çıkış yapacak. Steam'deki fiyatı 20,99 USD, TL karşılığı 1.000 lira civarı bir şey. Normalde Microsoft Store'da daha ucuz olur diye düşündüm de, orada 1.400 TL. Daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?
Gameship
Güvenilir mi site ?
keremuysal
Başarılı
Gameship Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar 10 üzerinden 3 puanı var ben güvenemedim şahsen.
Kankam, site güvenilir. Ben siteyi savunmak için konuşmuyorum ama ben de kendim bir sürü oyun aldım, hiç sorun yaşamadım. Yaşadığın anda desteğe yazıyorsun, adamlar ilgileniyor.Gameship Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar 10 üzerinden 3 puanı var ben güvenemedim şahsen.
keremuysal
Başarılı
Kankam, site güvenilir. Ben siteyi savunmak için konuşmuyorum ama ben de kendim bir sürü oyun aldım, hiç sorun yaşamadım. Yaşadığın anda desteğe yazıyorsun, adamlar ilgileniyor.
Hocam siz sorun yaşamamış olabilirsiniz. Ama böyle siteler genelde kumar gibi oluyor ben de şimdiye kadar çok key sitesinde sorun yaşamadım. Ama arkadaşlarım paralarını kaybettiler. Adam teslim ettim dedi siparişi kapattı paralarını geri isteyemediler. 800 liraya bir yüzde 20 kaybetme ihtimali de var demek istiyorum. 3/10 azansanacak bir şikayet değil.
DevAgonYa
Uzman
Oyun yarın çıkış yapacak. Steam'deki fiyatı 20,99 USD, TL karşılığı 1.000 lira civarı bir şey. Normalde Microsoft Store'da daha ucuz olur diye düşündüm de, orada 1.400 TL. Daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?
Ben Steam'den aldım.
DLC'ler indirime girdiğinde de onları alırım.
Dlcler neden gözükmüyor steam sayfasında ?Ben Steam'den aldım.
DLC'ler indirime girdiğinde de onları alırım.