Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz?
Öncelikle sağ olun. Hata kodu veriyor ve mod kullanmıyorum
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Öncelikle sağ olun. Hata kodu veriyor ve mod kullanmıyorum
Rica ederim hocam. Hata kodunu verebilir misiniz hocam? Daha medyum olamadım maalesef.
Öncelikle siz de çok sağ olun. Bilgisayardan oynuyorum ve Xbox uygulaması üzerinden veya orijinal Launcher üzerinden oynuyorum. Yani ikisini de kullanıyorum
Ömer_Yeter
Yetkin
Öncelikle siz de çok sağ olun. Bilgisayardan oynuyorum ve Xbox uygulaması üzerinden veya orijinal Launcher üzerinden oynuyorum. Yani ikisini de kullanıyorum
Ben de oradan satın almıştım ama biraz sıkmıştı beni bir süre sonra da her neyse. Bence "oyunun dosyalarını doğrula" gibi bir ibare varsa doğrulama işlemi yapın.
Rica ederim hocam. Hata kodunu verebilir misiniz hocam? Daha medyum olamadım maalesef.
Bu işinizi görür mü?
Ben de oradan satın almıştım ama biraz sıkmıştı beni bir süre sonra da her neyse. Bence "oyunun dosyalarını doğrula" gibi bir ibare varsa doğrulama işlemi yapın.
Doğrula ve onar seçenekleri vardı hatta iki farklı yerden(Xbox uygulamasının kendisi ve oyun hizmetlerinden) uyguladım ama işe yaramadı gibi
Guneyxz
Becerikli
Eki Görüntüle 214826
Bu işinizi görür mü?Eki Görüntüle 214826Eki Görüntüle 214826bu işinizi görür mü?
Doğrula ve onar seçenekleri vardı hatta iki farklı yerden(Xbox uygulamasının kendisi ve oyun hizmetlerinden) uyguladım ama işe yaramadı gibi.
Bunlar değil hocam.
Ya da böyle olur mu
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-