Minecraft dünyasında yapılabilecek başka neler var?

Hayatımda ilk defa düzgün bir şekilde hardcore Minecraft oynayıp full büyülü netherite set, eşyalar, farm, ev vb. yaptım. 2 hafta boyunca kesintisiz oynadım ve inanılmaz zevk alıyordum.

Şimdi ise yapılabilecek çoğu şeyi yaptım gibi hissediyorum. Wither'ı da kestim, fener yaptım. Daha ne yapsam bilmiyorum. 3-4 gündür dünyama girmiyorum çünkü sıkılıyorum. Girince de havada boş boş uçuyorum.

Büyük farm yapmak istiyorum ancak malzemelerini toplamaya uğraşmak istemiyorum. Farmı yaparken yine zevk alıyorum fakat bittikten sonra aynı sıkılma durumu geri geliyor.

Sizce bu dünyada yapabileceğim başka şeyler var mı, yoksa Minecraft'a biraz ara mı vermeliyim?

Ara verirseniz tekrar dönmezsiniz. Zamanında bir serim vardı, sunucuya girdiğimde RTX 5060 laptop bile 30 FPS alıyordu öyle bir doluluğa sahipti kısaca. Sonra bir süre ara berdim, şimdi yüzüne bakmıyorum. Arada girip tüm haritayı gezip geri çıkıyorum. Netherite bloklarını dizip fener çalıştırmayı deneyebilirsin ya da devasa bir gökdelen yapabilirsin.

Yani her şeyi yapmışsınız gibi. Bu aşamadan sonra ben olsam mod paketlerine sarardım. Şuan altta linkini verdiğim paketi oynuyorum mesela.

Ama vanillada daha yapacak bir şeyiniz yok gibi, fanteziye kalıyor artık kalanı. Ende dev bir kale yapıp her şeyi çimlendirmek gibi vesaire

Ben en iyisi birakiyim ya kendimi zorliyarak oynamanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…