Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1827

Yetkin
Makaleler
6
Sistem özellikleri:

• R7 5800H
  • RTX 3050
  • 16 GB RAM

Biraz önce Sildur's Shaders yükledim. Oyun harici ekran kartımı kullanmıyor, ne yapabilirim? 15 FPS alıyorum.
@@DarthGorsoy

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows için Masaüstünde sağ tık > Görüntü ayarları > Grafik ayarları > göz at > C:\Program Files\Java\jre******\bin >java, jawaw ve jawaws dosyalarını tek tek seçip yüksek performansa ayarlayın.

NVIDIA Denetim Masası için Masaüstünde sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > Program ayarları > Ekle'den Java olanları ekleyip yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin.

Bunu denediniz mi?
Windows için masaüstünde sağ tık > görüntü ayarları > grafik ayarları > göz at > C:\program Files\Java\jre******\bin >java, jawaw ve jawaws dosyalarını tek tek seçip yüksek performansa ayarlayın.

NVIDIA Denetim Masası için masaüstünde sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarları > Ekle'den Java olanları ekleyip yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin.

Bunu denediniz mi?

Denetim Masası'ndan Opendjk'yı yuksek performans dıyerek cozdum. Windows ayarlarından grafık ıle duzeltmemıstı. Sağ olun.