Emre Human 4

Üstün
Shader pack kuruyorum ancak anakartı kullanıyor. Yüksek performansta uygulama. Bunun ekran kartını kullanması lazım değil mi? Benden daha kötü sistemi olan arkadaşım ile aynı aynı FPS'i alıyorum ekran kartı yerine anakartı kullandığı için. Nasıl düzelteceğim bunu?

2025-01-12_22.32.26.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ya da grafik ayarlarından oyunu yüksek performans olarak ayarladın mı? TLauncher'de nasıl bilmiyorum ama javaw.exe olması lazım bunu yüksek performasa ayarlayınca oluyordu. Ayrıca OptiFine yerine Sodium kullanmanızı öneririm FPS neredeyse 2 kat artıyor.

Shader pack kuruyorum ancak anakartı kullanıyor. Yüksek performansta uygulama. Bunun ekran kartını kullanması lazım değil mi? Benden daha kötü sistemi olan arkadaşım ile aynı aynı FPS'i alıyorum ekran kartı yerine anakartı kullandığı için. Nasıl düzelteceğim bunu?

Eki Görüntüle 114599

Merhaba değerli hocam bugün bende shaderpack kurdum ve benimki de UHD grafiği kullanıyor. Benim durum daha kötü 10 FPS falan veriyor. Sorunu düzeltebildiniz mi jawaws falan onları yüksek performansa çektim

Merhaba değerli hocam bugün bende shaderpack kurdum ve benimki de UHD grafiği kullanıyor. Benim durum daha kötü 10 FPS falan veriyor. Sorunu düzeltebildiniz mi jawaws falan onları yüksek performansa çektim
Düzelttim hocam. Adımlar sırasıyla şöyle;

Nvidi control paneli açıyorsunuz. Ardından 3D ayarlarının yönetilmesine giriyorsunuz. Oradan program ayarlarına girip program ekle diyorsunuz. Programları biraz kaydırıp bulursunuz veya göz atarak bulursunuz orası size kalmış, OpenDJK Platform binary' i yüksek performansa çekmeniz lazım. Tlauncher bunu kullanıyor. Umarım yararlı olur zira bende etkili oldu.