İyi Sosyaller, Minecraft'da 1.20.1 OptiFine oynuyorum. Envanterde yeteri kadar malzeme olmasına rağmen mesela tekne yapmak istesem nasıl yapılacağı gözükmüyor. Sadece tekne değil neredeyse her şeyde. Buna yardımcı olabilecek bir mod var mı? Bir de oynanışı etkilemeyecek bildiğiniz güzel modları önerirseniz sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bütün tarifleri açıyor.
Koneko Toujou
Üstün
İyi sosyaller, Minecraft'da 1.20.1 OptiFine oynuyorum. Envanterde yeteri kadar malzeme olmasına rağmen mesela tekne yapmak istesem nasıl yapılacağı gözükmüyor. Sadece tekne değil neredeyse her şeyde. Buna yardımcı olabilecek bir mod var mı? Bir de oynanışı etkilemeyecek bildiğiniz güzel modları önerirseniz sevinirim.
Just enough items. Tam aradığın şey. Aratıp istediğin şeyin üstüne tıkladığında nasıl yapılacağını gösteriyor.
Just enough items. Tam aradığın şey. Aratıp istediğin şeyin üstüne tıkladığında nasıl yapılacağını gösteriyor.
İndirdim ama nasıl kuracağım? Modlama konusunda hiç bilgim yok kusura bakmayın.
Koneko Toujou
Üstün
İndirdim ama nasıl kuracağım? Modlama konusunda hiç bilgim yok kusura bakmayın.
OptiFine ile mod kuramazsın. Forge kurmalısın ya da fabric. Ama Forge daha köklü olduğu için daha çok moda ahip. Forge'u kurduktan sonra oyun klasörlerinde mods klasörü oluşacak. Oraya indirdiğin modu jar olarak at.
Yani Minecraft'ı Forge mi kurmam lazım? Modu jar olarak atın dediniz pek anlayamadım. Dosya uzantısını jar yapıp mı atayım?OptiFine ile mod kuramazsın. Forge kurmalısın ya da fabric. Ama Forge daha köklü olduğu için daha çok moda ahip. Forge'u kurduktan sonra oyun klasörlerinde mods klasörü oluşacak. Oraya indirdiğin modu jar olarak at.
Hydrogen
Uzman
Yani Minecraft'ı Forge mi kurmam lazım? Modu jar olarak atın dediniz pek anlayamadım. Dosya uzantısını jar yapıp mı atayım?
Minecraft Forge downloads
Downloads for Minecraft Forge for Minecraft 1.21.4 Latest: 54.1.1 Recommended: 54.1.0
Bu siteden Forge indir.
Bu siteden de modu indir.
Sonrasında %appdata% konumuna git, .Minecraft'ta gir. Burada mods klasörünün içine (klasör yoksa kendin oluştur.) İndirdiğin modu at.
Oyunu açarken sürüm seçme kısmından Forge olanı seçmen lazım.
Eğer OptiFine istersen onu da yine indirip mods klasörüne atabilirsin.
Hocam yaptımda Forge'de FPS acayip düşüyor OptiFine de 500-600 ken Forge'de 60-200 ile oynuyorum.![]()
Minecraft Forge downloads
Downloads for Minecraft Forge for Minecraft 1.21.4 Latest: 54.1.1 Recommended: 54.1.0files.minecraftforge.net
Bu siteden Forge indir.
Bu siteden de modu indir.
Sonrasında %appdata% konumuna git, .Minecraft'ta gir. Burada mods klasörünün içine (klasör yoksa kendin oluştur.) İndirdiğin modu at.
Oyunu açarken sürüm seçme kısmından Forge olanı seçmen lazım.
Eğer OptiFine istersen onu da yine indirip mods klasörüne atabilirsin.
Hocam Forge indirdim denedim olmadı. OptiFine kurulu şuan ama yapamadım.