Kardeşime hediye olarak alacaktım. Sitesinde 500 lira olan oyun 2 hafta sonra kardeşimin doğum günü gelene kadar 1200 liraya çıkmış inanamadım. Yok mu bu oyunu hediye kodu olarak alıp da hediye etmenin bir yolu daha uygun fiyata başka bir siteden?
Oy Microsoft'ta Notch gibi oldu fiyatlandırma kısmında hiç acımıyor. Oyun ilk çıktığı zamanda 50 60 Euro ile satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam o paraya yakınlaştırmışlar. Ülkemizin alım gücüne bakar mısın ? Küplerden oluşan oyun 1200 TL şok oldum yani yeni görüyorum eski fiyatı indirimsiz 500 TL falandı. Bu oyundan indirimdeyken God of War ragnarârök parası almak acımasızlık. İndirimlerde belki daha ucuz olur 700 800 TL gibi Minecraft.
Oy Microsoft'ta Notch gibi oldu fiyatlandırma kısmında hiç acımıyor. Oyun ilk çıktığı zamanda 50 60 Euro ile satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam o paraya yakınlaştırmışlar. Ülkemizin alım gücüne bakar mısın ? Küplerden oluşan oyun 1200 TL şok oldum yani yeni görüyorum eski fiyatı indirimsiz 500 TL falandı. Bu oyundan indirimdeyken God of War ragnarârök parası almak acımasızlık. İndirimlerde belki daha ucuz olur 700 800 TL gibi Minecraft.
Şu oyunun education versiyonu var denedim o kadar bilgilendirici eğitici ki keşke bizim okullarımızda da olsa dedim tam sürümü vs. ama nerede 1200 TL olursa haylimizde görürüz olması gereken fiyatı maksimum 1000 TL.
Şu oyunun education versiyonu var denedim o kadar bilgilendirici eğitici ki keşke bizim okullarımızda da olsa dedim ama nerede 1200 TL olursa haylimizde görürüz olması gereken fiyatı maksimum 1000 TL.
1000 TL olsa %50 indirime giriyor galiba 500 TL fena değil de 1200 yarısı 600+ bir rakama gelecek. 500 TL ve altı oyun klasmanınla tamamım ama 500+ TL paraya çok güzel oyunlar var.