Discord'a girmek için WARP açmıştım. O açıkken Hypixel'e gireyim dedim ama banlandım girerken. Nasıl çözülür bu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ohoo zaten 1 aylık Game Pass kodu olarak almıştım. 10 günü kaldı. Uğraşmasam daha iyi.Hypixel'in kendi sitesinden destek talebi aç, ban süresini 1 haftaya veya 1 aya düşürüyorlar genelde. Hatta şanslıysan direkt kaldıradabilirler.
Bi şansını dene derim, genelde biletlere yarım saat içinde bakıyorlar (zamanında deneyimlemiştim)Ohoo zaten 1 aylık Game Pass kodu olarak almıştım. 10 günü kaldı. Uğraşmasam daha iyi.![]()
Hocam sitesinden nereden destek talebi açabilirim ve ne yazacağım? Sıfır ingilizce.Bi şansını dene derim, genelde biletlere yarım saat içinde bakıyorlar (zamanında deneyimlemiştim)![]()
Bana uyar hocam. Geçenlerde de yanılmıyorsam Bed Wars için konu açmıştınız, yazsam mı pek emin olamamıştım ama bana uyar.@14925, Gönderdim hocam teşekkürler. Ban açılırsa, oynuyorsanız Bed Wars atabiliriz.
Sonoyuncu ve Craftrise denedim dün. Biri hile kaynıyor diğerinde de herkes rush atıyor ve oyuncu sayısı çok az.
Konuyu açtıktan 2 saat sonra falan ban yedim.Geçenlerde de yanılmıyorsam Bed Wars için konu açmıştınız
Duruyor hocam. Steam verirseniz sesli girip oynayabiliriz ama The Bridge pek alışık değilim. Bed Wars da deneriz ikisi de uyar.Sonoyuncu hâlâ yüklüyse oradan da The Bridge oynayabiliriz, aylık sıralamada 1.liğim var![]()