Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 20 Nisan 2025 #1 Discord'a girmek için WARP açmıştım. O açıkken Hypixel'e gireyim dedim ama banlandım girerken. Nasıl çözülür bu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2025
Discord'a girmek için WARP açmıştım. O açıkken Hypixel'e gireyim dedim ama banlandım girerken. Nasıl çözülür bu?
DrosairVRS Başarılı Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 4 3 Haziran 2025 #11 Lorien dedi: Konuyu açtıktan 2 saat sonra falan ban yedim. Duruyor hocam. Steam verirseniz sesli girip oynayabiliriz ama The Bridge pek alışık değilim. Bed Wars da deneriz ikisi de uyar. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce bende de oldu. Daha 1 saat önce Minecraft satın aldım ve ban yedim sizinki açıldı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025 Artı -2 Eksi
Lorien dedi: Konuyu açtıktan 2 saat sonra falan ban yedim. Duruyor hocam. Steam verirseniz sesli girip oynayabiliriz ama The Bridge pek alışık değilim. Bed Wars da deneriz ikisi de uyar. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce bende de oldu. Daha 1 saat önce Minecraft satın aldım ve ban yedim sizinki açıldı mı?
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 3 Haziran 2025 #12 DrosairVRS dedi: Hocam az önce bende de oldu. Daha 1 saat önce Minecraft satın aldım ve ban yedim sizinki açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam @14925 hocamın dediği gibi destek talebi gönderin. Zaten 30 liraya aldığım bir Game Pass hesabıydı ama açılmadı ban. Sizinkini açarlar belki. Artı 0 Eksi
DrosairVRS dedi: Hocam az önce bende de oldu. Daha 1 saat önce Minecraft satın aldım ve ban yedim sizinki açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam @14925 hocamın dediği gibi destek talebi gönderin. Zaten 30 liraya aldığım bir Game Pass hesabıydı ama açılmadı ban. Sizinkini açarlar belki.