R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Ev yapacağım. Nasıl yapabilirim? Kaynaklar biraz sıkıntılı. Çok güzel ve şık olmasını istiyorum.
Önerileri bekliyorum.
Önerileri bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biraz daha açar mısınız, ev derken neyi kastediyorsunuz tam olarak?Ev yapacağım. Nasıl yapabilirim? Kaynaklar biraz sıkıntılı. Çok güzel ve şık olmasını istiyorum.
Önerileri bekliyorum.
Hocam biraz daha açar mısınız, ev derken neyi kastediyorsunuz tam olarak?
Benim hatam.Youtube'da "Mavi Koltuk" adında bir kanal var, demin baktım ev yapım videoları paylaşıyor, ona bakabilirsin.
Eki Görüntüle 155669
Senelerdir disruptive builds adlı kanalı takip ediyorum, çok güzel yapıları var oradan beğendin bir tanesine bakabilirsin.Ev yapacağım. Nasıl yapabilirim? Kaynaklar biraz sıkıntılı. Çok güzel ve şık olmasını istiyorum.
Önerileri bekliyorum.
Ortalama bi oyuncunun altından kalkabileceği şeylere benzemiyor bunlar.Benim hatam.
Senelerdir disruptive builds adlı kanalı takip ediyorum, çok güzel yapıları var oradan beğendin bir tanesine bakabilirsin.
Her türden yapılar var, kanala detaylı göz atın derim.Ortalama bi oyuncunun altından kalkabileceği şeylere benzemiyor bunlar.
Oggy filmindeki oggy'nin evi çok güzel bence. Olabilir. İçinde 50 kilometre merdiven olması lazım ama önceEv yapacağım. Nasıl yapabilirim? Kaynaklar biraz sıkıntılı. Çok güzel ve şık olmasını istiyorum.
Önerileri bekliyorum.