25702

Becerikli
İyi akşamlar, iyi sosyaller. 2 tane mod önerisi istiyorum. Bunlardan birisi shader modu. Sistemi en az yoran shader modu olursa daha iyi olur. Diğeri de meşaleyi elimizde tutunca etrafı aydınlatma modu. @Ömer_Yeter hocam tek Minecraft'cı olarak sizi bildiğim için sizi de etiketlemek istedim.

Aydınlatma için Gamma Utils, shader için Iris Shaders öneririm.

Genellikle shaderlar diğer modların aydınlatma özelliğini devre dışı bırakıyor ama haberiniz olsun.

İyi akşamlar, iyi Sosyaller. 2 tane mod önerisi istiyorum. Bunlardan birisi shader modu. Sistemi en az yoran shader modu olursa daha iyi olur. Diğeri de meşaleyi elimizde tutunca etrafı aydınlatma modu. @Ömer_Yeter hocam tek Minecraft'cı olarak sizi bildiğim için sizi de etiketlemek istedim.

Hocam, pek haşırı neşiri değilim shader ile ama şu videodakilere bakabilirsiniz:

Bunu kurun hocam. Her şeyi önünüze seriyor resmen.

Oyun orijinal ise Prism Launcher, değil ise PolyMC ile kurabilirsiniz hocam. Bu başlatıcılarda direkt Modrinth üzerinden mod kurma desteği var.
PolyMC'nin geçmişi pek iyi değil. Mümkünse Prism Launcher offline bypass yapmak.
İyi akşamlar, iyi sosyaller. 2 tane mod önerisi istiyorum. Bunlardan birisi shader modu. Sistemi en az yoran shader modu olursa daha iyi olur. Diğeri de meşaleyi elimizde tutunca etrafı aydınlatma modu. @Ömer_Yeter hocam tek Minecraft'cı olarak sizi bildiğim için sizi de etiketlemek istedim.
Iris Shaders.
LambDynamicLights.