Minecraft kamera yavaşlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
  • Etiketler Etiketler
    kamera minecraft

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Oyunu oynarken FPS düşmesi olmadığı halde sanki sinematik moda almışım gibi kamera 1-2 saniyeliğine anlık yavaşlıyor ve sonra birden dönüyor. Kayıt almam da zor çünkü sürekli olmuyor.

Ayarlardan chunkları düşürmeyi, V-Sync açıksa kapatmayı deneyin bir de tam ekran moduna geçin. Arka planda çalışan gereksiz uygulama var ise hepsini kapatın. Bir de anlık yavaşlama dediğiniz anlık kasma şeklinde mı yoksa yumuşak bir yavaşlama ardından ivmeli dönme şeklinde mi?

Yumuşak yavaşlama. Denilenlerin hepsini yaptım çözmedi, FPS'den kaynaklı değil gibi.

Sorun tespiti amaçlı sodium olmadan biraz oynamayı deneyebilirsiniz bence.

Önceden de sodium ile oynuyordum ama böyle bir şey yoktu. Faremin de Hertz'i sabit, sürekli 1000 Hz de kullanıyordum.

Modsuz şekilde dümdüz 1.21.4 sürümünde Minecraft açtım yine aynı problem vardı. Modlardan kaynaklı olmadığından eminim şu an.

Sorunun ne olduğunu buldum ama çözümü hala bulamadım, lag problemi var mış. O yüzden kamera yavaşlıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…