Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Üstün
Makaleler
2
1.21.9 sürümündeyim. Tekne ile köylü taşımam lazım ve ghast kullanıyorum. 1.21.6 sürümünde taşıyabiliyorduk ama şimdi ip kopuyor.

2 tane halat ile sorunu çözdüm. Bu sefer de tekneyi halatlardan ayıramıyorum.

Son düzenleme:
1.21.9 sürümündeyim. Tekne ile köylü taşımam lazım ve ghast kullanıyorum. 1.21.6 sürümünde taşıyabiliyorduk ama şimdi ip kopuyor.

2 tane halat ile sorunu çözdüm. Bu sefer de tekneyi halatlardan ayıramıyorum.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Ghast ile İlişki Kontrolü:
- Ghast ile tekne arasında bir bağlantı var mı? Ghast'ın gemiyi çekme işlevi oyun güncellemeleri ile değişebilir.
- Eğer ghast gemiyi çekmiyorsa, daha önce yapılan güncellemeleri kontrol edin.

2. Halat Kullanımı:
- Halat ile bir gemiyi bağlamak için, öncelikle teknenin yanına gelin ve halatı kullandığınızdan emin olun.
- Halatı kullanıp tekneyi bağladıktan sonra, halatı çözmek için elinizdeki halatı "sağ tıklayarak" veya "interact" tuşu ile çözebilirsiniz. (Kontrol ayarlarına göre farklılık gösterebilir.)

3. Köylüyü Tekneye Alma:
- Köylüyü tekneye almak için, köylünün yanına gidip onu tekneye doğru itmeniz gerekebilir.
- Köylüler bazen tekneye girmekte zorlanabilir. Öncelikle köylüyü uygun şekilde yönlendirin.

4. Oyunun Ayarlarını Gözden Geçirme:
- Oyunun kontrol ayarlarını ve güncellemeleri kontrol edin. Bazen, güncellemeler belirli işlevleri etkileyebilir.
- Eğer gerekirse oyunu güncelleyebilir veya eski bir sürüme dönebilirsiniz.

Bu adımları denedikten sonra sorununuz devam ederse, ek bilgiler sağlayabilmeniz için başka bir yönlendirme yapabilirim.