anonymuss0

Uzman
Oynayacağım sürüme "add mods" kısmından siteyle, dosyalarla uğraşmadan mod koyabilip; kurduğum modları direkt görebildiğim ve korsan serverda arkadaşlarımızla skin kullanabileceğimiz bir istemci istiyorum var mıdır önerileriniz? Atlanucher gibi Game Pass varken kullanmıştım. Şu an sklauncher kullanıyorum ama bahsettiğim mod yükleme kolaylığı yok.

Oynayacağım sürüme "add mods" kısmından siteyle, dosyalarla uğraşmadan mod koyabilip; kurduğum modları direkt görebildiğim ve korsan serverda arkadaşlarımızla skin kullanabileceğimiz bir istemci istiyorum var mıdır önerileriniz? Atlanucher gibi Game Pass varken kullanmıştım. Şu an sklauncher kullanıyorum ama bahsettiğim mod yükleme kolaylığı yok.

Prisim Launcher bir kodla kullanabiliyorsunuz. Onun ücretsiz hali pollymc. Bu ikisini önerebilirim.

Bedava launcherlardan bahsediyorum.

Prisim Launcher bir kodla kullanabiliyorsunuz. Onun ücretsiz hali pollymc. Bu ikisini önerebilirim.
account.json diye bypass var onu mu diyorsunuz?

Pollymc güvenli mi , indirme linki nedir? Arkadaşlarda aynı launcher kullansa skin koyabilir miyiz?

Son düzenleme:

Evet, kesinlikle ondan bahsediyorum.

Pollymc güvenli mi, indirme linki nedir? Arkadaşlarda aynı Launcher kullansa skin koyabilir miyiz?

Kesinlikle güvenilir ama büyük ihtimalle aynı Launcher'ı bahsetmiyoruz. Çünkü o isimden oluşan iki Launcher var biri polymc diğeri de pollymc benim dediğim ikincisi.