Çözüm Minecraft launchera giriş yapılamıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Requiemm

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar Minecraft Launcher'a giremiyorum, hesabım gözüküyor tıklıyorum Xbox oturum aç sekmesi geliyor. Hesabım geliyor hadi başlayalım yazısına basıyorum xbox uygulamasını aç diyor onda da oturum aç yazısına basıyorum aynı şey onda da oluyor ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 1711790677588.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam çözdüm. Hatayı verdikten sonra Microsoft girişi basıp tekrar hesabımı girdim, launchera girdi.
Xbox uygulamasını ve Xbox live hizmetini ayarlardan sıfırlamayı dener misin? Xbox'da oturum açamıyor musun?

Evet Xbox'da oturum açılmıyor.

Xbox uygulamasını ve Xbox live hizmetini ayarlardan sıfırlamayı dener misin? Xbox'da oturum açamıyor musun?

Hocam PowerShell'de debloat vardı christitus ondan mı olacak diyeceğim ama onda da Xbox'la ilgili tek gamedvr kapattım oda Xbox Game Bar diye biliyorum.

Xbox uygulamasını ve Xbox Live hizmetini ayarlardan sıfırlamayı dener misin? Xbox'da oturum açamıyor musun?
olmadı hocam

Hocam çözdüm. Hatayı verdikten sonra Microsoft girişi basıp tekrar hesabımı girdim, launchera girdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…