Minecraft modlu server nasıl açılır?

20951

Uzman
Aternos'tan yapamadık. Aynı zamanda kendi bilgisayarımı sunucu yaptım modemden port açtım vs ama modlar olunca çöküyor server.
Bu çocuğun modpaketini kurmak istiyorum:

Reklam değildir!
İçinde 50'ye yakın mod var. Ama bunları hiçbir şekilde ne aternosa ne de kendi sunucuma aktaramadım. Var mı? Oynamanın bir yolu?
Modlar bunlar:

Bu da kurduğum sunucu (bilgisayarım server için gayet güçlü)

Logları da attım. Bunlar.

Son düzenleme:
Aternos sunucuyu açamadan kapanıyorsa attığınız modların ek modu olur indirdiğiniz sitede. Onları da atın aternosa ve kendi Minecraft mod dosyasına. Aternos'un söylediği hata kodlarına bakın.

Aternos sunucuyu açamadan kapanıyorsa attığınız modların ek modu olur indirdiğiniz sitede. Onları da atın aternosa ve kendi Minecraft mod dosyasına. Aternos'un söylediği hata kodlarına bakın.

Bu Aternos değil. Kendi PC'mden açmaya çalişıyorum sunucuyu.

Konu başlığında gösterdiğim. Orada modlar yazıyor.
Yüksek ihtimalle kurduğunuz mod paketindeki bazı modların sunucu (server) dosyaları farklıdır. Genelde mod paketi geliştiricileri bunları ayrı ayrı yayınlarlar. ATM'den örnek verecek olursam; "server pack" ve "client side" modları birbirinden ayrıdır. Bu sorunu çözmek için her modu teker teker internette aratıp sunucu dosyalarının farklı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekli. Bana kalsa ben bununla uğraşmazdım. CurseForge üzerinden hazır mod paketlerini indirebilirsiniz.

Fotoğrafta gözüktüğü üzere farklı dosyalar.

Ben bu mod paketini istiyorum. Çok güzel geldi. Çoğunun server versiyonları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…