Makaleler
1
Yer
Üniversiteler, Dumlupınar Blv. 1/6 D:133, ODTÜ
Bi' Minecraft oynayacağım. 3 saattir bir tane sunucu kuramıyorum. Önce Aternos'tan kurdum, 30 dakika bekle diyor. Biraz araştırdım FalixNodes diye bir site buldum, orası da Türkiye'de yasakmış. VPN'le girdim, VPN'le girince direkt yasaklıyor. ngrok indirdim bari local sunucu açayım diye, onu da Windows engelliyor. İki saattir bir tane sunucu kuramadım kafayı yiyeceğim. Ulan altı üstü bir Minecraft be.

Bi' Minecraft oynayacağım. 3 saattir bir tane sunucu kuramıyorum. Önce Aternos'tan kurdum, 30 dakika bekle diyor. Biraz araştırdım FalixNodes diye bir site buldum, orası da Türkiye'de yasakmış. VPN'le girdim, VPN'le girince direkt yasaklıyor. ngrok indirdim bari local sunucu açayım diye, onu da Windows engelliyor. İki saattir bir tane sunucu kuramadım kafayı yiyeceğim. Ulan altı üstü bir Minecraft be.
Büyük çaplı sunucu kurmak gerçekten zor ama öyle 2 3 kişilik 4 kişilik sunucular bence o kadarda zor değil tabii o sunucuya katılacak kişilerin hesabı orijinal ise daha kolaylaşıyor. Microsoft açıkgöz bir firma olduğundan dolayı, realms sistemini bu yüzden getirdi. Bedrock için pek bilgim yok ama java için server dosyası kurabiliyorsunuz lakin plugin vs. çok zor bu konuda katılıyorum sırf bu iş için günlerini verenler vardır ve bir kazanç elde etmekte zor. Kendi arkadaşların ile bile modlarla vs. açıp oynamak zorlayabiliyor, arkadaşının algı durumu, sana saygı durumu, bilgisayar bilgisi vs. arkadaşının kendisi kısaca bu durumu da çok değiştiriyor. Kimi var 2 dakika da oyuna dalabileceğin, kimi var oyuna beraber katılırken ona nasıl yapacağını anlatırken sürecin içinde kaybolabileceğin.

Son düzenleme:
Bi' Minecraft oynayacağım. 3 saattir bir tane sunucu kuramıyorum. Önce Aternos'tan kurdum, 30 dakika bekle diyor. Biraz araştırdım FalixNodes diye bir site buldum, orası da Türkiye'de yasakmış.

Yarım saat gülmekten sarsıldım. Tek başınıza oynayacak iseniz neden sunucu açıyorsunuz🤣.
Size ücretli hosting olarak Rabisu öneririm.

Büyük çaplı sunucu kurmak gerçekten zor ama öyle 2 3 kişilik 4 kişilik sunucular bence o kadarda zor değil tabii o sunucuya katılacak kişilerin hesabı orijinal ise daha kolaylaşıyor. Microsoft açıkgöz bir firma olduğundan dolayı, realms sistemini bu yüzden getirdi. Bedrock için pek bilgim yok ama java için server dosyası kurabiliyorsunuz lakin plugin vs. çok zor bu konuda katılıyorum sırf bu iş için günlerini verenler vardır ve bir kazanç elde etmekte zor. Kendi arkadaşların ile bil modlarla vs. açıp oynamak zorlayabiliyor, arkadaşının algı durumu, sana saygı durumu, bilgisayar bilgisi vs. arkadaşının kendisi kısaca bu durumu da çok değiştiriyor. Kimi var 2 dakika da oyuna dalabileceğin, kimi var oyuna beraber katılırken ona nasıl yapacağını anlatırken sürecin içinde kaybolabileceğin.
Realms nimet gibi, 22.5TL'ye vanilla sunucu. Mod kurabilsek iyi olacaktı da...