Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Güvenilir. Minecraft modundan ne olabilirki zaten.
Minecraft 1.21.5 OptiFine çıkmamış sodium önerdiler, güvenilir mi?
Tabii ki de güvenilir. Ek olarak lithium, sodium extra, phosbor gibi modlarda yükleyebilirsin performansı arttırmak istersen.
Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader?Güvenilirdir fakat sırf sodium pek bir işe yaramıyor, sodium options veya extra + sodium kurmanız gerekiyor.
Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader?
Onun için irisde yüklemeniz gerek. Bence siz fabulously optimized modpackini yükleyin direk.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Iris modunu kurarak Fabric’te shader ile oynayabilirsin, Sodium OptiFine’dan daha iyidir.Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader?
LightRockS1
Çalışkan
Güvenilir. Minecraft modundan ne olabilirki zaten.
Bilgisayar dosyalarına erişebiliyor hocam. Java'da yazılıyor zaten yani bir uygulama gibi çalıştırılıyor. YouTube'da korku modları falan videolarında genelde daha ürkütücü olması amaçlı mod bilgisayarda klasörler oluşturabiliyor dosya açabiliyor vs.
Optifine'a yakın bir şey isterseniz bunu öneririm. Sodium ve diğer performans modlarını içeriyor.
Alternatif olarak da bu var. Eğer Optifine tarzı kurulum isterseniz.
Alternatif olarak da bu var. Eğer Optifine tarzı kurulum isterseniz.