E ege0 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 224 Beğeniler 59 22 Mayıs 2025 #1 Minecraft 1.21.5 OptiFine çıkmamış Sodium önerdiler, güvenilir mi?
Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 985 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.431 Yer Rook Islands 22 Mayıs 2025 #2 Güvenilir. Minecraft modundan ne olabilirki zaten.
1 16108 Becerikli Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 258 Beğeniler 74 22 Mayıs 2025 #3 ege0 dedi: Minecraft 1.21.5 OptiFine çıkmamış sodium önerdiler, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de güvenilir. Ek olarak lithium, sodium extra, phosbor gibi modlarda yükleyebilirsin performansı arttırmak istersen.
ege0 dedi: Minecraft 1.21.5 OptiFine çıkmamış sodium önerdiler, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de güvenilir. Ek olarak lithium, sodium extra, phosbor gibi modlarda yükleyebilirsin performansı arttırmak istersen.
5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 22 Mayıs 2025 #4 Güvenilirdir fakat sırf sodium pek bir işe yaramıyor, sodium options veya extra + sodium kurmanız gerekiyor.
Güvenilirdir fakat sırf sodium pek bir işe yaramıyor, sodium options veya extra + sodium kurmanız gerekiyor.
KS KS E ege0 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 224 Beğeniler 59 22 Mayıs 2025 #5 5481 dedi: Güvenilirdir fakat sırf sodium pek bir işe yaramıyor, sodium options veya extra + sodium kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader?
5481 dedi: Güvenilirdir fakat sırf sodium pek bir işe yaramıyor, sodium options veya extra + sodium kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader?
1 16108 Becerikli Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 258 Beğeniler 74 22 Mayıs 2025 #6 ege0 dedi: Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader? Genişletmek için tıkla... Onun için irisde yüklemeniz gerek. Bence siz fabulously optimized modpackini yükleyin direk.
ege0 dedi: Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader? Genişletmek için tıkla... Onun için irisde yüklemeniz gerek. Bence siz fabulously optimized modpackini yükleyin direk.
ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 821 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 22 Mayıs 2025 #7 ege0 dedi: Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader? Genişletmek için tıkla... Iris modunu kurarak Fabric’te shader ile oynayabilirsin, Sodium OptiFine’dan daha iyidir.
ege0 dedi: Shaderla oynamak icin yüklüyorum. OptiFine olmadan oynanmıyordu. Sodium'da çalışıyor mu shader? Genişletmek için tıkla... Iris modunu kurarak Fabric’te shader ile oynayabilirsin, Sodium OptiFine’dan daha iyidir.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 849 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 511 Yer adana 22 Mayıs 2025 #8 Güvenilir.
LightRockS1 Çalışkan Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 22 22 Mayıs 2025 #9 Reend dedi: Güvenilir. Minecraft modundan ne olabilirki zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar dosyalarına erişebiliyor hocam. Java'da yazılıyor zaten yani bir uygulama gibi çalıştırılıyor. YouTube'da korku modları falan videolarında genelde daha ürkütücü olması amaçlı mod bilgisayarda klasörler oluşturabiliyor dosya açabiliyor vs.
Reend dedi: Güvenilir. Minecraft modundan ne olabilirki zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar dosyalarına erişebiliyor hocam. Java'da yazılıyor zaten yani bir uygulama gibi çalıştırılıyor. YouTube'da korku modları falan videolarında genelde daha ürkütücü olması amaçlı mod bilgisayarda klasörler oluşturabiliyor dosya açabiliyor vs.
L0stl3ss Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 443 Makaleler 12 Çözümler 7 Beğeniler 500 Yer 404 22 Mayıs 2025 #10 https://modrinth.com/modpack/fabulously-optimized Optifine'a yakın bir şey isterseniz bunu öneririm. Sodium ve diğer performans modlarını içeriyor. https://skywardmc.org/additive/installation/ Alternatif olarak da bu var. Eğer Optifine tarzı kurulum isterseniz.
https://modrinth.com/modpack/fabulously-optimized Optifine'a yakın bir şey isterseniz bunu öneririm. Sodium ve diğer performans modlarını içeriyor. https://skywardmc.org/additive/installation/ Alternatif olarak da bu var. Eğer Optifine tarzı kurulum isterseniz.