Minecraft sunucusu açılır mı?

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba, 15 yaşındayım, bu ay 16’ya gireceğim. Yaşım küçük olsada hobi amaçlı veya mümkün olursa kazanç amaçlı açmak isterim. Bu işe belirli bütçe ayırabilirim ve gayette iyi biliyorum. Ama artık insanlar tutmaz, boşa paran gider vs. diyor. 18’e falan gelince mi açsam? Elimde 100 oyuncuya denettirdiğim paketim var ve %90’ı güzel buldu diyebilirim. Paketimde iyi, Towny açmak istiyorum. Sizce bu olay mantıklı mı? Reklamı nasıl yapabilirim? İnanılmaz ünlü bir Minecraft yayıncısının moderatörüyüm. Sunucuya gelebilir sanırsam. Öyle bir artısı da var. Yorumlarınızı almak isterim.

Yaşın daha geç. Sonuç ne olursa olsun denemekten çekinme. Tecrübe kazanırsın. En fazla 3-5 kuruş kaybedersin. Deneyime ise paha biçilemez. Tutar yada tutmaz. Kazandırır yada kazandırmaz. Kendi iç sesini dinle. Sıva kolları. Bende gelip oynayayım canım çekti.

@12153 hocamın söylediklerine katılıyorum. Deneyim paha biçilemez. Belki de buradan kazanacağınız deneyim ile daha farklı işlere yönelebilirsiniz. Kaybederseniz de kaybedeceğiniz para çok olmaz. Kesinlikle denenir. Ben 26 yaşındayım keşke vaktim olsa da ben de uğraşsam böyle şeylerle, çok keyifli gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…