Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Batihost.
Müsaitseniz gelebilir miyim sunucuya?
keremuysal
Başarılı
Kayizer iyidir. Yıllardır kullanıyorum fiyatları da uygun
- Makaleler
- 10
Kayizer iyidir. Yıllardır kullanıyorum fiyatları da uygun.
Eğer FTP erişimi yok ise web panel olması kötü. Batihost'ta direk sunucunun kendisine erişiminiz var.
Kullanmayın kullandırtmayın.. yaşadığım performans sorunlarını sayamam bile.Kayizer iyidir. Yıllardır kullanıyorum fiyatları da uygun
mrefekk
Çalışkan
Batihost hakkında çok kötü duyumlar aldım benim istediğim kaliteli bir sunucu Batihost Keyubu gibi firmalar eski ve kötü bana böyle gerçekten iyi performans veren sunucular lazım bilen var mı?
- Makaleler
- 10
Batihost hakkında çok kötü duyumlar aldım benim istediğim kaliteli bir sunucu Batihost Keyubu gibi firmalar eski ve kötü bana böyle gerçekten iyi performans veren sunucular lazım bilen var mı?
8 yıldır falan kullanırım hiç problem yaşamadım. Adamlar direk size makinenin bir kısmını veriyor. Sunucuyu kurmak ve sürdürmek size kalmış. Ubuntu ve papermc ile çok stabil bir sunucu kullanabilirsiniz. Önemli olan kullandığınız işlemci. Çoğu firma eski Intel işlemcileri kullanıyor onları kullanmayın. Batihost'un R5 3600X 6 GB sunucusu var gayet yeterli. İşlemcinin tek çekirdek performansı yüksek ve GHz değeri yüksek olmalı. Eğer ellerinde o makineden kalmadıysa daha üst düzey sunuculardan veriyorlar. Ben hep R9 3900X gibi makinelere denk geldim düşük sunucuyu almama rağmen.