Detaylar
Kim cevapladı?Darth AMD
Başarılı
Realms almayı düşünebilirsiniz hocam. Java için de Bedrock içinde uygun. Üstüne kasma donma sorunu yaşamadım şuana kadar. 7/24 çalışır ancak herhangi bir oyuncu olmadığı zaman oyundaki günlerin ilerlememesi gibi bir dezavantajı bulunuyor. Farmlar için iyi değil bu. Bedrock içinde fiyatları gerçekten aşırı uygun. Modsuz oynuyorsanız tabiki.Yayınlarım için Minecraft sunucusu kiralayacağım. Öneriniz var mı?
isaliht
Çalışkan
https://www.bulutatom.com.tr/vds-sunucu.html ekonomik performanslı işinizi görecektir
jager
Becerikli
Realms almayı düşünebilirsiniz hocam. Java için de Bedrock içinde uygun. Üstüne kasma donma sorunu yaşamadım şu ana kadar. 7/24 çalışır ancak herhangi bir oyuncu olmadığı zaman oyundaki günlerin ilerlememesi gibi bir dezavantajı bulunuyor. Farmlar için iyi değil bu. Bedrock içinde fiyatları gerçekten aşırı uygun. Modsuz oynuyorsanız tabii ki.
Hocam modsuz düşünüyorum da Realms nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Darth AMD
Başarılı
Hocam direkt Minecraft'ın kendisinin sattığı sunucular. Dünya yüklemesi yapılabiliyor. Birden fazla da dünya kayıt yeri var. Üstüne de dünyalar yedekleniyor. Abonelikler de ucuz.
jager
Becerikli
Hocam direkt Minecraft'ın kendisinin sattığı sunucular. Dünya yüklemesi yapılabiliyor. Birden fazla da dünya kayıt yeri var. Üstüne de dünyalar yedekleniyor. Abonelikler de ucuz.
Eki Görüntüle 148701
Eki Görüntüle 148702
Hocam cidden ucuz normal VDS'ten farkı nedir?
Darth AMD
Başarılı
Bahsettiğim gibi aslında. 7/24 açıklar ancak bir oyuncu girdiği zaman dünyalar işleniyor. Ben tavsiye ederim şahsen. Bir de eğer Bedrock oynuyorsanız beni de alır mısınız?
jager
Becerikli
Bahsettiğim gibi aslında. 7/24 açıklar ancak bir oyuncu girdiği zaman dünyalar işleniyor. Ben tavsiye ederim şahsen. Bir de eğer Bedrock oynuyorsanız beni de alır mısınız?
Hocam alabilirim dediğiniz aboneliği siz telefondan mı girmektesiniz?
Darth AMD
Başarılı
Hayır hocam. Ben 5 yıldır Bedrock oyuncusuyum. Javaya alışkın değilim sadece ve sevmiyorum.Hocam alabilirim dediğiniz aboneliği siz telefondan mı girmektesiniz?
jager
Becerikli
Hayır hocam. Ben 5 yıldır Bedrock oyuncusuyum. Java'ya alışkın değilim sadece ve sevmiyorum.
Hocam cahilliğime verin Java ile Bedrock arasındaki farklar nedir?