dixtuel

Uzman
Merhaba, aktif olarak SagaNetwork kullanıyorduk fakat fiyatların KDV dahilinde aşırı uçmasından dolayı hem paket düşürüp hem farklı bir hosting'e geçmeyi düşünüyoruz.

• 4 çekirdek CPU R9 9950X / 5950X
  • 4 çekirdek CPU i9-9900K
  • 4 çekirdek R9-3950X
  • 9-10 GB RAM
  • 40 GB depolama

Yani ortalama olarak buna yakın paketler sunan (genellikle paketler 8-12 GB RAM düzeyinde olur, biliyorum talep açıp istemeyi düşünüyorum ben de) ve güvenilir, sorun çıkartmayacak yerler bilen veya kullanan var mı?

Not: Aslında VDS ve domain için Keyubu kullanıyorum, hiçbir sorununu göremedim. Aynı şekilde bir arkadaşım da BatıHost'tan 2 yıldır sorunsuz kullanmasına rağmen yorumlarının bu kadar kötü olması sebebiyle önce buraya sormak istedim.

Aynı şekilde bir arkadaşım da batıhost'tan 2 yıldır sorunsuz kullanmasına rağmen yorumlarının bu kadar kötü olması sebebiyle önce buraya sormak istedim.

Ben Batıhost kullanıyorum şu anlık bir sorun yok. Ama sitesi gerçekten hantal ve biraz anam babam usulü çalışıyorlar.

Ben batıhost kullanıyorum şu anlık bir sorun yok. Ama sitesi gerçekten hantal ve biraz anam babam usulü çalışıyorlar.

Destekleriyle sürekli işim olmayacağını tahmin ediyorum Server'da onlardan kaynaklı bir sorun olmadıkça. Eğer verdikleri hizmet iyiyse işin ucunda alınabilir yani.