C cansxxr Yetkin Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 812 Çözümler 10 Beğeniler 177 19 Ağustos 2024 #1 Port ile ev internetiyle sunucu açma var mıs fakat internetin admin menüsünde denen yeri bulamadım. Nereden yapılacak hangi ayarda bu seçenek? Buraya gitmem lazım ama bulamadım ZTE paneli. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2024
Port ile ev internetiyle sunucu açma var mıs fakat internetin admin menüsünde denen yeri bulamadım. Nereden yapılacak hangi ayarda bu seçenek? Buraya gitmem lazım ama bulamadım ZTE paneli.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 19 Ağustos 2024 #2 ZTE modeminin modelini söyleyerek başlayabilirsin ama CGNAT arkasında isen boşuna nefesini tüketme, port açamazsın.
ZTE modeminin modelini söyleyerek başlayabilirsin ama CGNAT arkasında isen boşuna nefesini tüketme, port açamazsın.
KS KS C cansxxr Yetkin Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 812 Çözümler 10 Beğeniler 177 20 Ağustos 2024 #3 Recep Baltaş dedi: ZTE modeminin modelini söyleyerek başlayabilirsin ama CGNAT arkasında isen boşuna nefesini tüketme, port açamazsın. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam dediğinizi ama admin panelinde her yerine baktım port acmayla alakalı hiçbir şey bulamadim.
Recep Baltaş dedi: ZTE modeminin modelini söyleyerek başlayabilirsin ama CGNAT arkasında isen boşuna nefesini tüketme, port açamazsın. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam dediğinizi ama admin panelinde her yerine baktım port acmayla alakalı hiçbir şey bulamadim.