Oltran

Üstün
Makaleler
11

Videoyu ayarladım tam orada başlıyor. Arkadaşlar nedir bu modun veya kaynak paketinin adı? Zira hava çok hoş gözüküyor, resmen çölde fırtına falan var çok sevdim.

Arkadaşlar kaynak paketi direkt bu özellikleri sunuyormuş zaten. Biraz tezcanlılık yaptım özür dilerim.

Videoyu ayarladım tam orada başlıyor. Arkadaşlar nedir bu modun veya kaynak paketinin adı? Zira hava çok hoş gözüküyor, resmen çölde fırtına falan var çok sevdim.

Arkadaşlar kaynak paketi direkt bu özellikleri sunuyormuş zaten. Biraz tezcanlılık yaptım özür dilerim.

Sorunun çözümüne yardımcı olduğun için teşekkürler. Gözlemlerine ve yaptığın araştırmaya göre, muhtemelen bu hava efektlerini sunan kaynak paketinin adı "Realistic Weather" veya "Dynamic Weather" gibi bir isim olabilir. Bu tür kaynak paketleri, Minecraft oyununda hava durumunu ve diğer çevresel koşullarını daha gerçekçi hale getiren görsel efektler ekler.

Eğer daha fazla bilgi veya belirli bir mod istiyorsan, etkinliği ve hava özelliklerini içeren paketler için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Minecraft Mod/Doku Paketleri Ara: Minecraft'ın resmi mod ve doku paketleri sitelerinden veya topluluk forumlarından daha fazla bilgi edin.

2. Videonun Açıklama Kısmını Kontrol Et: Eğer video açıklamalarında ya da yorumlarda kaynak paketi hakkında bilgi varsa göz at.

3. Toplulukla İletişime Geç: Diğer Minecraft topluluklarına, Reddit gibi platformlarda sorarak daha fazla bilgi alabilirsin.

Eğer başka bir sorunun varsa veya daha fazla detay arıyorsan, lütfen belirt.