Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 4 Nisan 2025 #11 Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha.
Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha.
1 12601 Başarılı Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 1.076 Çözümler 1 Beğeniler 2.155 4 Nisan 2025 #12 Colonell dedi: Legacy Launcher ile oynarken hiç haz etmiyorum. Sürekli bir virüs yicekmişim gibi geliyor. Bunun yanı sıra Minecraft sitesinde Java + Bedrock 650TL gerçekten bu fiyat verilir mi yoksa Legacy'den devam mı etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hypixel gibi premium gerektiren sunucular oynamayacaksanız o kadarda gereği yok diye düşünüyorum.
Colonell dedi: Legacy Launcher ile oynarken hiç haz etmiyorum. Sürekli bir virüs yicekmişim gibi geliyor. Bunun yanı sıra Minecraft sitesinde Java + Bedrock 650TL gerçekten bu fiyat verilir mi yoksa Legacy'den devam mı etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hypixel gibi premium gerektiren sunucular oynamayacaksanız o kadarda gereği yok diye düşünüyorum.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 4 Nisan 2025 #13 Colonell dedi: Harita ve görünüm değistirme işime yarar gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Smmmhunter dedi: Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha. Genişletmek için tıkla... Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım.
Colonell dedi: Harita ve görünüm değistirme işime yarar gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Smmmhunter dedi: Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha. Genişletmek için tıkla... Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 4 Nisan 2025 #14 Lorien dedi: Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım. Genişletmek için tıkla... Minecraft 40. yıl muhabbetine 250TL olmuştu.
Lorien dedi: Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım. Genişletmek için tıkla... Minecraft 40. yıl muhabbetine 250TL olmuştu.