Smmmhunter 7 Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.661 Çözümler 39 Beğeniler 3.454 Yer Tulum, Meksika 4 Nisan 2025 #11 Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha.
Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha.
1 12601 Başarılı Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Beğeniler 2.096 4 Nisan 2025 #12 Colonell dedi: Legacy Launcher ile oynarken hiç haz etmiyorum. Sürekli bir virüs yicekmişim gibi geliyor. Bunun yanı sıra Minecraft sitesinde Java + Bedrock 650TL gerçekten bu fiyat verilir mi yoksa Legacy'den devam mı etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hypixel gibi premium gerektiren sunucular oynamayacaksanız o kadarda gereği yok diye düşünüyorum.
Colonell dedi: Legacy Launcher ile oynarken hiç haz etmiyorum. Sürekli bir virüs yicekmişim gibi geliyor. Bunun yanı sıra Minecraft sitesinde Java + Bedrock 650TL gerçekten bu fiyat verilir mi yoksa Legacy'den devam mı etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hypixel gibi premium gerektiren sunucular oynamayacaksanız o kadarda gereği yok diye düşünüyorum.
Lorien 26 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 6.011 Çözümler 4 Beğeniler 5.076 Yer Kaer Morhen 4 Nisan 2025 #13 Colonell dedi: Harita ve görünüm değistirme işime yarar gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Smmmhunter dedi: Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha. Genişletmek için tıkla... Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım.
Colonell dedi: Harita ve görünüm değistirme işime yarar gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Smmmhunter dedi: Arada sırada yarı fiyatına düşüyor. Minecraft filmi çıkıyor şimdi. İndirime girmesi muhtemel. Bekleyin biraz daha. Genişletmek için tıkla... Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım.
Smmmhunter 7 Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.661 Çözümler 39 Beğeniler 3.454 Yer Tulum, Meksika 4 Nisan 2025 #14 Lorien dedi: Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım. Genişletmek için tıkla... Minecraft 40. yıl muhabbetine 250TL olmuştu.
Lorien dedi: Görünüm değiştirmek için premium'a ihtiyacın yok diye biliyorum. O görünüm paketi yazan şey bir skin sanırım. Ben hiç yarı fiyatına düştüğünü görmemiştim. Görsem direkt alırım. Genişletmek için tıkla... Minecraft 40. yıl muhabbetine 250TL olmuştu.