CurseForge nasıl oynayabileceğinizi anlattım, umarım ban yemem. :hehehe:

CurseForge ve sklauncher indirin. Ama sklauncher indirirken ZIP olarak indirin. Çünkü bize .exe dosyası lazım. ZIP olarak indirdikten sonra winranin içinde .exe dosyasını çıkarın. Sonra sklauncher.exe yerine minecraft.exe olarak değiştiriyoruz. Sonra CurseForge indirip kuruyoruz. Ayarlarda Minecraft kurulum dosyasını buluyoruz. Bulduktan sonra değiştirdiğimiz minecraft.exe dosyasını içine atıyoruz bitti. Artık istediğin kadar oynarsınız. Java 21 lazım.
image.webp
69.webp

CurseForge nasıl oynayabileceğinizi anlattım, umarım ban yemem. :hehehe:

CurseForge ve sklauncher indirin. Ama sklauncher indirirken ZIP olarak indirin. Çünkü bize .exe dosyası lazım. ZIP olarak indirdikten sonra winranin içinde .exe dosyasını çıkarın. Sonra sklauncher.exe yerine Minecraft.exe olarak değiştiriyoruz. Sonra CurseForge indirip kuruyoruz. Ayarlarda Minecraft kurulum dosyasını buluyoruz. Bulduktan sonra değiştirdiğimiz Minecraft.exe dosyasını içine atıyoruz bitti. Artık istediğin kadar oynarsınız. Java 21 lazım.Eki Görüntüle 208817Eki Görüntüle 208816

Eyvallah hocamda bununla uğraşacağıma direkt sklauncher kurayım? Ama nedense sklauncher de benim PC hata falan veriyor OpenGL hataları.

Merhaba eski bir PC'm var, oynasam sadece 1.12 ofliine oynayacağım ama 1.199 TL bana çok pahalı geliyor. Bir yandan korsandan da korkuyorum, sizce ne yapmalıyım? İleride çok büyük bir indirim ya da Microsoft Rewards gibi şeyler mi denemeliyim?
Pahalı geliyorsa neden vereceksin ki? Alternatif yöntemleri kullan.