kulisfy

Uzman
Selam arkadaşlar,

Bir iş yüzünden Minecraft'ı alma planım biraz aksayabilir gibi duruyor. Normalde bu hafta alacaktım ama birkaç hafta gecikme olabilir. Şimdi aklıma takılan şey şu: Minecraft'a yakın zamanda zam gelir mi sizce?

Dolar arttığı için tahmini olarak birkaç gün içinde zam gelir mi, yoksa rahat birkaç hafta/ay daha fiyat aynı kalır mı dersiniz?

Şimdiden teşekkürler 🙏

Minecraft orta fiyatlı bir oyun hatta fiyatı oynanabilirliğinin uzunluğunu vs. düşünürseniz uygun bile denebilir. Zamlanır mı ? Diye düşünülmemesi gereken bir oyun çünkü fiyatıyla havada kapmalık ama burası Türkiye zam için kimse konuşamaz.

Minecraft orta fiyatlı bir oyun hatta fiyatı oynanabilirliğinin uzunluğunu vs. düşünürseniz uygun bile denebilir. Zamlanır mı? Diye düşünülmemesi gereken bir oyun çünkü fiyatıyla havada kapmalık ama burası Türkiye zam için kimse konuşamaz.

Bir ara euroyla satılıyordu 25 euro muydu neydi.

Bir ara euroyla satılıyordu 25 euro muydu neydi.
Aynen eskiden 25 Euro mu ? O da ne diye Minecraft Gta 5 gibi oyunlardan daha pahalı daha ulaşılması zor bir oyun gelirdi bize minecraft.net içinden alırsan. Şimdi hem official site hem yerel fiyatlandırma var ama millet yine beğenmiyor 500 TL tartışmasız iyi rakam. İndirimlerde 250 TL'ye düştüğünü gördüm. @Oltran

Zam gelirse 750 TL veya 1000 TL olur, indirimde yine 400 500 TL fiyata alınır çok pahalı bir oyun değil.

Aynen eskiden 25 Euro mu? O da ne diye Minecraft GTA 5 gibi oyunlardan daha pahalı daha ulaşılması zor bir oyun gelirdi bize minecraft.net içinden alırsan. Şimdi hem official site hem yerel fiyatlandırma var ama millet yine beğenmiyor 500 TL tartışmasız iyi rakam. İndirimlerde 250 TL'ye düştüğünü gördüm. @Oltran

2 oyun birlikte verilmesi güzel ama benim eleştirdiğim kısım var oda neden telefonda Minecraft ayrı Minecraft olarak sayılıyor?

2 oyun birlikte verilmesi güzel ama benim eleştirdiğim kısım var oda neden telefonda Minecraft ayrı Minecraft olarak sayılıyor?
Normalde bu oyunun yapımcısı Notch ve Notch Türkiye fiyatlandırması yapmadı 25 Euro sabit fiyattan alacaktık ve sadece 1 sürümünü, 2 sürüm birden 2 bin TL olurdu tahminim Mojang'a kalsaydı. Şimdi Microsoft aldığından oyunu Notch'tan fiyatı yerinde. Telefonda ayrı satılma sebebi, Minecraft Bedrock editation ve java pc platformuna özel çıktı, Android'de ve IOS'ta olan Minecraft "pocket editation" diye geçer. Tabii şu an pocket editation ifadesi yok dediğim gibi Microsoft'un işi bu.