Bence o kadar para vermeye değmez. Alternatif olarak cüzi miktara satılan Terraria'yı deneyebilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Parası olan verir olmayan korsan oynar bu kadar basit sadece Minecraft için değil bu herhangi bir oyun için.
Paran olduğunda desteklemek istersen verirsin parasını,
Bu kadar fahiş fiyata satmamaları gerek.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ben de korsan karşıtıyım ama Minecraft'a da 1200 istemezsin. O yüzden bu konuda bulanık bir sınırdayım.Verilir. Korsan oynamak büyük saygısızlık ve emek hızsızlığıdır.
Bu sayede insanların emeklerini yok sayabilirsiniz. Ya oynamayın, ya da indirim bekleyin.
Ömer_Yeter
Yetkin
Ben de korsan karşıtıyım ama Minecraft'a da 1200 istemezsin. O yüzden bu konuda bulanık bir sınırdayım.
Hocam, önceden de 510 TL ike de aynı muhabbet dönüyordu. İşte "buna verilmez bu kadar." falan diye.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Sayacağım tabi. Microsoft gibi bir şirkete para kazandırmaktan iyidir.Bu sayede insanların emeklerini yok sayabilirsiniz.
Ömer_Yeter
Yetkin
Bu sayede insanların emeklerini yok sayabilirsiniz. Ya oynamayın, ya da indirim bekleyin.
Ya da Game Pass'e yönelinebilr ama... Bilemiyorum.
Game Pass 800 TL değil mi? Bence aylık ödeme yapacağına 400 daha koysun alsın.Ya da Game Pass'e yönelinebilr ama... Bilemiyorum.![]()